Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Telefonstik
Kabel-TV
Fiber
Mobilt bredbånd
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Find Mobilt Bredbånd her

Vi vil gerne have hurtigt internet alle steder i dag. Ligegyldigt om vi er i sommerhuset, sidder på bagsædet i bilen, eller mens vi fisker på båden, på ferien eller blot mens vi sidder derhjemme. Mobilt bredbånd giver dig mulighed for at alle dine enheder kan være på nettet samtidigt, ligegyldigt, hvor du er. Nedenfor har vi samlet alt, hvad du skal bør vide for at kunne finde den bedste mobile bredbåndsløsning.

Hvad er mobil bredbånd?

Mobilt bredbånd fungerer ligesom din mobiltelefon. Du får et simkort som enten kan sidde i din tablet, din WIFI router eller i en USB dongle.

SIM kortet logger på mobilmasterne og opretter forbindelse til internettet. Det betyder, at så længe du er i et område, hvor der er dækning fra en mobilmast, er du i stand til at være på nettet.

Hvor hurtigt er mobilt bredbånd?

Hastigheden på mobilt bredbånd afhænger af hvor langt du er fra en mobilmast og om den udsender et 3G signal eller et 4G. signal.

4G er 4. generation af mobilmaster, hvilket betyder højere hastigheder end 3G netværket. 4G netværk giver hastigheder op til 80/20 mbit forbindelse, hvis du er tæt på en mobilmast og dækningen er helt i top. Den gennemsnitlige download hastighed på 4G netværk i Danmark ligger noget lavere på 24,5 mbit.

I 2017 var 72% af Danmark dækket med 4G signal.

3G er modsat den 3. generation af mobilmaster, hvilket betyder, at du kan forvente lavere hastigheder end hvis du har 4G dækning. Du kan forvente cirka 1/10 af hastigheden på 3G netværket. Det vil sige, at du kan forvente hastigheder op til 8/2 mbit og en gennemsnitshastighed omkring 2,5 mbit.

Hvem skal vælge mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er ikke den optimale løsning for alle, men hvis du hvis du høre ind under en af de nedenstående grupper, så er mobilt bredbånd, den bedste løsning for dig.

Du er mere ude af huset end hjemme: Hvis du har et arbejde eller en livsstil der gør, du ikke opholder dig meget i hjemmet, vil fleksibiliteten du får af mobilt bredbånd være en fordel. Du vil kunne få en mobil WIFI router, som vil give dig adgang til nettet overalt.

Du tilbringer meget tid i din campingvogn, på din båd eller i dit sommerhus: Fordelen for dig vil være, at du kan være på nettet alle steder, hvilket vil give dig den bedste oplevelse. Du vil få den bedste pris, hvis du vælger et abonnement, hvor pakken bliver tilpasset dit behov hver måned.

Du bruger ikke bruger nettet så meget derhjemme: Hvis internettet ikke fylder meget i din hverdag og du bare vil have muligheden for at kunne bruge nettet en gang imellem, så er mobilt bredbånd den billigste løsning for dig.

Du bor et sted med dårlige internetmuligheder via kabel: Selvom der er mulighed for godt bredbånd eller fibernet de fleste steder i landet, så er der nogle områder med dårlig forbindelse. I disse tilfælde – og ikke mindst områder kan et mobilt bredbånd give høje nok hastigheder til de fleste hjem og derfor være en god løsning. Sørg dog for at vælge et abonnement med nok data.

Gør dit mobile bredbånd trådløst med en router

Når du vælger mobilt bredbånd kan du vælge at bruge SIM kortet i en tablet, USB dongle eller en trådløs router.

Da der er mange der i dag har flere enheder kan det bedst betale sig at have en router. Routeren opretter et WIFI signal, som du kan tilslutte din telefon, tablet og computer til på samme tid.

Hvor meget data skal du bruge?

Da din internetforbindelse kommer via mobilmasterne betyder det, at du betaler for hvor meget data du bruger ligesom med en mobiltelefon.

Mængden af data du har brug for afhænger både af hvor meget du bruger, hvad du laver på nettet og om der er andre der også bruger nettet.

Hvor meget data bruger du til de forskellige opgaver?

Søge på nettet: Den gennemsnitlige hjemmeside er på 2,5 mbit i størrelsen.

Facebook: Du bruger cirka 2 MB per minut, når du kigger på dit nyhedsfeed.

Youtube: Du bruger 12 MB pr minut, når du streamer i full HD, og 1,5 MB pr minut, når du ser en video i lav kvalitet.

Streaming: Hvis du streamer i HD bruger du omkring 3 GB pr time og omkring 700 mb pr time, når du ikke streamer i HD kvalitet

Som hovedregel vil du have brug for et abonnement med meget data, hvis du streamer og downloader meget.

Hvis du stadig er i tvivl, så kan du hos de fleste selskaber se hvor meget data du bruger hver måned, så du er sikker på, at du får den bedste pris.

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked