Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Telefonstik
Kabel-TV
Fiber
Mob. bredbånd
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Mobilt bredbånd – sammenlign de forskellige internetpriser her

Er du meget på farten, eller ønsker du en mere mobil løsning, når det kommer til wi-fi, kan du evt. overveje mobilt bredbånd. Med sådan et er du garanteret hurtigt internet alle steder, uanset om du ønsker mobilt bredbånd i sommerhuset, sidder på bagsædet i bilen, mens du fisker i båden, eller om du blot sidder hjemme og mangler internet til gaming eller arbejde. 

Mobilt bredbånd giver dig mulighed for, at alle dine enheder kan være på nettet samtidig, ligegyldigt hvor du er. Hos Internetpriser.dk har vi samlet alle af de bedste og billigste udbydere af bredbånd, hvor du kan få al den info, der er nødvendigt, så du kan vælge den rette mobile bredbåndløsning. 

Du finder internetudbydere som CBB mobil, YouSee, Oister, Telmore og mange andre, du kan sammenligne imellem. Du kan også læse vores blogindlæg om mobilt bredbånd, hvis du ønsker at blive klogere på denne internetløsning. 

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd må ikke forveksles med almindeligt bredbånd og fungerer ligesom din mobiltelefon. Du får et sim-kort, som enten kan sidde i din tablet, din wi-fi-router eller i en USB-dongle. Sim-kortet logger på mobilmasterne og opretter forbindelse til internettet. Det betyder, at så længe du er i et område, hvor der er dækning fra en mobilmast, er du i stand til at være på nettet.

I langt de fleste tilfælde er mobilt bredbånd ikke ubegrænset, og man har derimod en månedlig begrænsning med en bestemt mængde data. Overskrides dette vil ens internet være markant langsommere. Vil du derfor have hurtigt, ubegrænset internet, er det almindelig bredbånd, du skal gå med, men prisen her vil også være markant anderledes. 

Hvor hurtigt er mobilt bredbånd?

Hastigheden på mobilt bredbånd afhænger af, hvor langt du er fra en mobilmast, og om den udsender et 4G-signal eller 5G-signal, hvilket du selv vælger i dit abonnement. 

4G er 4. generation af mobilmaster, hvilket betyder højere hastigheder end 3G-netværket. 4G-netværk giver hastigheder op til 80/20 Mb-forbindelse, hvis du er tæt på en mobilmast, og dækningen er helt i top. Den gennemsnitlige downloadhastighed på 4G-netværk i Danmark ligger noget lavere på 24,5 Mb.

5G er den nyeste generation inden for mobilnetværk med en endnu højere hastighed. Du får nemlig en internethastighed over 1 Gb pr. sekund, hvilket svarer til 1.000 Mb. Du skal dog være opmærksom på at for at få 5G-hastighed, skal du have et 5G-abonnement, en 5G-ready smartphone og være nær en 5G-mast. Der er derfor flere faktorer, du skal være opmærksom på, hvis du ønsker 5G-wi-fi. 

Skal du vælge mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er ikke den optimale løsning for alle, men hvis du hører ind under en af de nedenstående grupper, er mobilt bredbånd den bedste løsning for dig.

Du er mere ude af huset end hjemme: Hvis du har et arbejde eller en livsstil, der gør, du ikke opholder dig meget i hjemmet, vil fleksibiliteten, du får af mobilt bredbånd, være en fordel. Du vil kunne få en mobil wi-fi-router, som vil give dig adgang til nettet overalt.

Du tilbringer meget tid i din campingvogn, på din båd eller i dit sommerhus: Fordelen for dig vil være, at du kan være på nettet alle steder, hvilket vil give dig den bedste oplevelse. Du vil få den bedste pris, hvis du vælger et abonnement, hvor pakken bliver tilpasset dit behov hver måned.

Du bruger ikke internet så meget derhjemme: Hvis internettet ikke fylder meget i din hverdag, og du bare vil have muligheden for at kunne bruge internettet en gang imellem, er den mobile bredbåndsløsning den billigste for dig.

Du bor et sted med dårlige internetmuligheder via kabel: Selvom der er mulighed for godt bredbånd eller fibernet de fleste steder i landet, er der nogle områder med dårlig forbindelse. I disse tilfælde og områder kan et mobilt internet give høje nok hastigheder til de fleste hjem og derfor være en god løsning. Sørg dog for at vælge et abonnement med nok data.

Gør dit mobile bredbånd trådløst med en router

Når du vælger denne form for bredbånd, kan du vælge at bruge sim-kortet i en tablet, USB-dongle eller en trådløs router. Da der er mange, der i dag har flere enheder, kan det bedst betale sig at have en router. Routeren opretter et wi-fi-signal, som du kan tilslutte din telefon, tablet og computer på samme tid.

Hvor meget data skal du bruge?

Da internetforbindelsen kommer via mobilmasterne, betyder det, at du betaler for, hvor meget data du bruger ligesom med en mobiltelefon. Mængden af data, du har brug for, afhænger både af, hvor meget du bruger, hvad du laver på nettet, og om der er andre, der også bruger nettet. 

Tjek derfor op med dit nuværende selskab, og se, hvor meget du bruger om måneden, inden du vælger et abonnement, hvis det er muligt. Så kan du nemmere få en fornemmelse af, hvad du bruger og har af behov. Som hovedregel vil du have brug for et abonnement med meget data, hvis du streamer og downloader meget, hvilket du også skal have in mente. 

Find det billigste mobile bredbånd her 

Når du skal vælge din mobile bredbåndsløsning, er det vigtigt, at du sammenligner de forskellige internetpriser, så du får det, der passer dig. Du skal samtidig være forberedt på, at du muligvis skal skifte abonnement eller udbyder med tiden. Det skyldes nemlig, at der er stor konkurrence på markedet, så priserne, abonnementerne og ekstraydelserne har det med at ændre sig. Tjek derfor op på, hvad din bindingsperiode er, eller om du har et abonnement uden binding.

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked