Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Telefonstik (ADSL)
Kabel-TV (COAX)
Fiber
Mobilt bredbånd
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Bredbånd – Find det bedste bredbånd

De fleste danskere er i dag helt afhængige af at have en velfungerende internetforbindelse. Det er ligegyldigt om du bare skal søge på Google, streame film, spille onlinespil eller have hjemmearbejdsplads, så har du brug for en internetforbindelse. Det kan imidlertid være svært at vide præcis hvilken bredbåndsløsning der passer til ens behov. Derfor har vi samlet alt hvad du bør vide for at kunne finde den rette bredbåndsløsning lige her!

Hvordan leveres bredbånd i ens hjem?

I Danmark kan du få leveret din bredbåndsforbindelse via fire forskellige systemer:

Forbindelsen via telefonkablerne kaldes også en ADSL forbindelse (Asymmetric Digital Subscriber Line) eller kobberkabel, de er oprindeligt lagt ud for at lave fastnettelefoni, det er også den ældste teknologi og dækker typisk med en lavere hastighed end de øvrige.

 

Internet
Telefonstik
Bredbånd via Kabel TV stik
Kabel TV stik
Bredbånd via Ethernet stik fibernet
Ethernet stik fordeler fibernet i hjemmet

Hvad er fordelene og ulemperne, telefonkablerne?

Fordelen ved telefonkablerne er at 99% af alle husstande i Danmark er tilsluttet via disse, hvilket betyder, at du med al sandsynlighed kan benytte dig af de overstående tilbud. Man kan se den præcise hastighed man kan få, når man går hen til udbyderens side og taster sin adresse.

Ulempen ved telefonkablerne er at de er meget modtagelige overfor støj. Det betyder i praksis, at hvis du bor langt væk fra en central, der sender signalet ud, så kan du kun få en lav hastighed. Den anden ulempe ligger i teknologien. Forbindelsen er asymmetrisk, hvilket betyder, at du får en lavere upload hastighed.

Billigt bredbånd, hvad skal jeg vælge?

Der findes forskellige former for bredbånd, og dit valg afhænger af dine ønsker og behov. Det er en god idé at overveje faktorer som:

 • Pris
 • Oprettelse og binding
 • Hastighed
 • Typen af bredbånd
 • Router
 • Adresse

Hvad er forskellen på de forskellige bredbånd udbydere? 

Alle internet udbydere der leverer internet via telefonkablerne lejer sig ind på det samme netværk, som er ejet af TDC. Det betyder, at der ikke er nogen væsentlig forskel på hvilken udbyder du vælger rent hastighedsmæssigt.
Det du skal kigge efter er derfor hvilken udbyder, der kan levere den hastighed du skal bruge til den laveste pris, samt hvilke ting der følger med af ekstra ting.

Hvem skal vælge almindeligt bredbånd?

Er der ikke mulighed for fiberbredbånd eller Kabel TV: Fibernet og kabel TV giver mulighed for nogle højere hastigheder, men det er ikke muligt at få de systemer i hele landet. Hvis de ikke er tilgængelige, så er telefonkablerne din bedste mulighed, og er i mange tilfælde også en billigere løsning. 
Dig der kan få en god forbindelse på telefonkablerne: Du har gode muligheder for en hurtig forbindelse, hvis du bor tæt på en central, der udsender signalet. Måden du tjekker, hvor hurtig en forbindelse du kan få er ved, at gå ind på internetudbyderens hjemmeside og indtaste din adresse i søgefeltet over adresser. Hvis du kan modtage en høj hastighed, kan det oftest gøres til en lav pris.

Hvilken hastighed skal du vælge?

Det kan virke svært at finde ud af, hvilken hastighed der er den rigtige for dig, men det behøver det ikke at være. 
Den hastighed du har brug for afhænger af hvilke ting du bruger nettet til og hvor mange du der er på nettet samtidigt. Vi har lavet en mere detaljeret guide til at finde den helt rigtige hastighed, men for at give dig en hurtig ide så vil du med en 20 Mbit/s forbindelse kunne gøre følgende ting på samme tid: 

 • Streame HD video på 2 enheder.
 • Spille onlinespil på 1 enhed.
 • Være på Facebook på 2 enheder.
 

Få det maksimale ud af din bredbåndsforbindelse med en WIFI forbindelse
Uanset hvor høj en bredbåndsforbindelse du får ind i huset, vil du ikke opleve godt trådløst internet, medmindre du har placeret din router korrekt.
Du behøver ikke være IT-nørd for at godt internet, hvis du følger disse tre steps: 

 1. Lav en hastighedstest både med kabel og på det trådløse netværk. Foretag målingerne på det trådløse netværk i alle rummene i huset. Noter disse målinger, da du skal bruge dem senere til sammenligning.
 2. Placer routeren så centralt i huset som muligt, i et åbent rum. Undgå at placer den op af mikrobølgeovne, vaskemaskiner eller andre større elektroniske apparater, da de forstyrre WIFI signalet.
 3. Hvis dine målinger i nogle af rummene stadig viser under 80% af den hastighed du målte med kabel, så bør du købe en WIFI Extender, som kan forstærker signalet i det område.

Hvilke selskaber giver mulighed for TV?

Hvis du ønsker at have en TV løsning sammen med din bredbåndsforbindelse, skal du vælge et selskab der også leverer TV. Du kan finde oversigten over hvilke selskaber der også leverer TV på denne side.

Det er dog ikke nødvendigt at købe TV pakker i samme omfang som tidligere, idet de fleste kanaler kan findes på bla. DR.dk, TV2 Play osv.

DR.dk viser her hvordan de kan fås: https://www.dr.dk/hjaelp/tv/bredbaand 

TV2 Play: https://play.tv2.dk/tv2

De fleste nyere smart TV har også Apps (programmer installeret) hvor man kan tilgå alle de almindelige TV kanaler.

Se bredbånd priser øverst på siden

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked