Om Internetpriser.dk

Internetpriser.dk drives af:

Find Internet ApS

Grønningen 17, st. th.

1270 København K

Email: [email protected]

Tlf. +45 70 555 750

CVR: 36 55 99 77

Internetpriser.dk fungerer som et sammenligningsværktøj af internetforbindelser, af så vidt muligt alle landsdækkende internetselskaber i Danmark, der kan findes frem til. Man vil derfor altid kunne tilgå de landsdækkende selskabers tilbud og forbindelser.

OBS: Mangler vi en internetudbyder i oversigten, så benyt vores kontaktformular og giv os besked om hvilken:

Internetpriser.dk’s formål er at samle de landsdækkende internetudbydere og deres internet produkter, og gøre det let at finde frem til netop den internetforbindelse der matcher brugernes ønsker og behov via nogle helt unikke søgeværktøjer, specielt udformet til internetforbindelser.

Dermed sagt kan du søge efter internetforbindelser indenfor bredbånd via telefonstik eller antennestik, samt mobilt bredbånd og alle teknologierne hertil såsom USB modem, SIM kort, løsninger til hjemmet eller til tablets, samt fibernet.

Servicen er helt gratis for brugeren, derfor vil vi sætte pris på hvis du giver din anbefaling af Internetpriser.dk til alle omkring dig.

Internetpriser.dk er kommercielt drevet – det vil sige at på nogle internetudbydere, vil vi have en aftale omkring afregning for nye kunder vi henviser til selskaberne, dette har dog ikke indflydelse på hvordan udbyderne bliver rankeret i oversigten under udbydere. Der kan være tilbud som placeres særskilt fra tabellerne, men disse er markeret synligt at det er en reklame eller anbefaling.

Fraskrivelse af ansvar i forbindelse med forkerte oplyste priser og leverandørmuligheder

Internetpriser.dk’s søgemaskine holder priserne opdateret automatisk, således priserne hentes fra internetselskabernes hjemmesider, der kan være tilfælde hvor tilbud der tilkommer kunder særskilt via andre medier (Herunder telefonisk, trykte medier eller andre) ikke vil fremgå i oversigten – disse forsøges så vidt muligt indtastet manuelt hvis de er frit tilgængelige for alle kunder. 

Dertil kan der forekomme fejl i priser og dækning for udbydere på specifikke adresser, da vi er afhængige af tilgængelige postnumre/adresse datafeeds fra udbyderne – spotter du fejl eller mangler, så kontakt os og giv denne info og vi vil forsøge at få rettet disse fejl hurtigst muligt, samt sørge for at de ikke forekommer fremover.

Der kan være tilfælde hvor udbydere står anført med leveringsmuligheder + en pris på en specifik adresse der ikke stemmer, disse fejl stammer fra flere parter og er naturligvis beklagelige, men med 3.8 millioner adresser i Danmark er det forventeligt med en mængde fejl, det er dog heldigvis hurtigt fundet når man klikker videre til internetleverandørens site, hvor de altid kan oplyse deres leveringsmuligheder tilstrækkeligt, eller hjælpe telefonisk.

Ønsker du at komme i kontakt med os, så udfyld formularen her eller brug vores kontaktinfo.

Med venlig hilsen 
Internetpriser.dk

Populære udbydere

Norlys logo

Norlys

Norlys forsyner over 1 million adresser med elektricitet og internet – både i byerne og på landet. Norlys kæmper for den grønne omstilling og et

Læs mere
JETNET logo

JETNET

JETNET er en ny dansk bredbåndsudbyder der blev lanceret i medierne d. 3 september 2021. De leverer internet til en lav pris. Dette gør de

Læs mere
KAZOOM

KAZOOM

KAZOOM er hurtig fiber, intet andet. Siden 1. januar 2020 har Østjyderne kunnet købe billigt internet fra KAZOOM. Selskabet kører på AURAs infrastruktur og dækker

Læs mere

Søger du ny internetleverandør?

Find og sammenlign internet og få hurtigt et overblik over alle internetleverandører.