YouSee

YouSee er Danmarks største mobil-, TV- og internetselskab. Det er ejet af TDC og har været en del af TDC-koncernen, siden det hed Tele Danmark tilbage i 90’erne. I 2016 blev TDC Privat og YouSee slået sammen til ét, der i dag er kendt som YouSee. 

Det medførte, at alle selskabets private kunder, der var hos TDC Privat, blev overflyttet til YouSee, som nu er et af Danmarks største teleselskaber og kan tilbyde bredbånd til 97 % af Danmarks befolkning. I dag er YouSee ejet af selskabet Nuuday, en dansk telekommunikationsvirksomhed i TDC-koncernen.

Hos YouSee finder du et hav af løsninger inden for bredbånd, fibernet og TV. YouSee har Danmarks største dækning, hvilket gør udbyderen særligt attraktiv for dig, der ønsker god dækning i hele landet. Er du i tvivl om produkter og pakkeløsninger, er YouSees kundeservice altid klar ved telefonerne til at hjælpe dig og yde god service. Selskabet har desuden butikker landet over, hvor medarbejderne står klar til at hjælpe dig.

YouSees mange bredbåndsløsninger

Hos YouSee får du lynhurtigt internet. Her er du lovet en god forbindelse med stabil hastighed. En god forbindelse med bredbånd kræver en god router, så du ikke oplever, at din forbindelse hakker. 

Selskabets GigaSpeed-stempel garanterer dig den bedste oplevelse inden for internet. Med sine 1.000 Mbit er GigaSpeed den mest stabile og hurtigste hastighed, du kan opnå. GigaSpeed sikrer, at alle i huset kan game, streame og være online uden at mærke den mindste ændring. Den nye, hurtige bredbåndsløsning dækker både over telefonstik (DSL), fibernet og kabel-tv-net (coax), så du er sikret lynhurtig hastighed. 

Derudover tilbyder YouSee også mobilt bredbånd til dig, der har brug for lidt ekstra hjælp, hvis bredbåndsforbindelsen via telefonstikket ikke er optimalt. YouSees udvalg af bredbånd er altså med til at forbinde hele Danmark og give en hurtigere internetforbindelse.

Selskabet har bl.a. udskiftet det traditionelle ADSL med moderne teknologier, hvilket kun er til din fordel. Du kan med YouSees bredbånd altid få hurtige download- og uploadhastigheder på en sikker og stabil internetforbindelse.

Vælg selv mellem forskellige hastigheder (Mbit) på alle deres internetabonnementer. Du kan her se, hvilke hastigheder du kan få, afhængigt af hvor du bor, da dine muligheder afhænger af, om du har DSL, fiber eller coax. 

Fibernet fra YouSee

Ved at vælge YouSee som din foretrukne fibernetudbyder vil du, ligesom med deres bredbånd, opleve et stabilt og lynhurtigt internet med op til 2.500 Mbit. GigaSpeed-stemplet har også en betydning for dit fibernet, da du nu kan få 1.000 Mbit og op til 2.500 på udvalgte adresser.

Mobilt bredbånd fra YouSee

Mobilt bredbånd er trådløst internet, som du har mulighed for at bruge i hele landet. Du kommer på nettet via en 4G- eller 5G-forbindelse, som er den samme forbindelse, du bruger på din smartphone. 

Mobilt bredbånd er specielt egnet til dig, der streamer eller gamer, men er også oplagt til hverdagsbrug som at tjekke e-mails, bruge sociale medier, eller hvad du ellers anvender dit net til. Det smarte ved YouSees mobile bredbånd er, at det virker til alle enheder, som kræver en online forbindelse. En af de helt store fordele er desuden, at du ikke er begrænset, da du kan tage internettet med dig, når du bevæger dig uden for hjemmets fire vægge. Det kan både bruges i sommerhuset, derhjemme, eller når du er på farten.

Hvordan virker YouSees mobile bredbånd?

Mobilt bredbånd fungerer ved hjælp af et SIM-kort, du kan bruge i din computer eller tablet. Du kan også sætte SIM-kortet i et USB-modem, som du kan koble til din computer – præcis på samme måde som et USB-stik. 

USB-modemmet kan du koble direkte til din stationære eller din bærbare computer – du indsætter bare SIM-kortet. Skal I være flere koblet på nettet samtidig, kan du i stedet sætte SIM-kortet i en mifi-router, hvor I kan være tilknyttet op til 10 enheder ad gangen. Det kan lade sig gøre, da routeren sender en trådløs forbindelse til deling, der både kører på strømstrik og batteri. 

En mifi-router er en router, der er særligt egnet til mobilt bredbånd. Mifi-routeren ligner til forveksling en almindelig wifi-router. Den eneste forskel er, at mifi-routeren er mindre og langt nemmere at fragte, hvis du eksempelvis skal have den med i sommerhus.

Hvor hurtigt er mobilt bredbånd?

YouSee har Danmarks bedste 5G-mobilnetværk med en stabil forbindelse og lynhurtig hastighed fra TDC Net’s. Vælger du mobilt bredbånd fra YouSee, vil du få en uploadhastighed på mellem 5 og 43 Mbit/s og en downloadhastighed på 17 til 71 Mbit/s. Du kan også, som noget helt nyt, få mobilt bredbånd, der i nogle områder dækker med 5G og en Mbit på op til 1.000.

Når du skal vælge internet fra YouSee, er det naturligvis vigtigt at tage stilling til dine behov. YouSee tilbyder forskellige abonnementer med forskellige datamængder. Du kan med fordel se Yousees priser m.m. på Internetpriser.dk, hvor du kan sammenligne forskellige priser og udbydere.

YouSee giver kundeservice i særklasse

Med mere end 1.700 medarbejdere står YouSees kundeservice altid klar til at hjælpe dig. På trods af sin størrelse har selskabet et godt ry hos langt de fleste af sine kunder. Virksomheden er kendt for at levere en god service både via telefon, internet og ikke mindst via sociale medier i tilfælde af problemer eller deciderede nedbrud.

Er du tvivl om, hvilken internetmulighed der er den bedste for dig, eller er det svært at vælge mellem de mange abonnementer? Så er der altid hjælp at hente på Internetpriser.dk, hvor du kan sammenligne de forskellige leverandører og se, hvilke muligheder du har på netop din adresse.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Telefonstik
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked