YouSee

YouSee er i dag Danmarks største mobil, TV og internetselskab. De er ejet af TDC, og de har været en del af TDC koncernen, siden det hed Tele Danmark i 90’erne.

D. 1. juli 2016 blev TDC privat og YouSee slået sammen til YouSee, for at skabe et samlet stærkt brand for TDC koncernen.

Sammenlægningen betyder at de i dag leverer internet på både kabel TV, fibernet og kobbernettet. Derudover tilbyder de også mobilt bredbånd.

YouSee er ikke det selskab der leverer det billigste internet på markedet, men hvis du vil have en samlet løsning med både TV, Internet og telefoni har de ofte nogle gode priser.

Hvad siger kunderne?

På trods af sin størrelse så har de et godt ry hos langt de fleste af deres kunder. Virksomheden er også kendt for at levere en god service både via telefon, internet og ikke mindst via sociale medier i tilfælde af problemer eller deciderede nedbrud.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Telefonstik
Fiber
Mobilt bredbånd
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked