Fastspeed

Fastspeed blev stiftet i 2018 og er derfor et af Danmarks nyeste internetselskaber. Stifterne Jens Raith, Morten Boe Andersen og Peter Mægbæk har tårnhøje ambitioner om at sikre kunderne lynhurtigt internet til lave priser. Fastspeed er ideelt til dig, der er på udkig efter en enkel internetløsning med høj stabilitet til markedets bedste priser.

Du kan være sikker på, at du bestiller bredbånd af allerhøjeste kvalitet, når du vælger Fastspeed – de ligger nemlig nummer et på sammenligningssiderne. Det gør de, fordi de altid sikrer deres kunder det bedste og simpleste bredbåndsprodukt. Derfor kan du regne med Fastspeed som en pålidelig udbyder af internet, du helt roligt kan vælge, når du er på udkig efter Danmarks bedste løsning på billigt og stabilt bredbånd.

Hvad er Fastspeed?

Fastspeeds mission er ganske ligetil: Deres fokus ligger på at udbyde det hurtigste bredbånd til de bedste priser. Længere er den ikke. De udbyder coax (kabel-tv-stikket) og fiber af den højeste kvalitet, hvor du altid kan være sikker på at få den ultimative bredbåndsløsning. Som navnet også antyder, får du hurtigt internet – nemlig 1.000 Mbit hastighed fra bare 249 kr. månedligt med gratis oprettelse, når du bestiller som ny kunde.

I modsætning til flere af firmaets konkurrenter er det helt essentielt for teamet bag Fastspeed at tilbyde et simpelt produkt, som alle kan forstå sig på. De har et klart ønske om, at du som kunde får en optimal bredbåndsoplevelse uden at skulle bekymre dig om at navigere i et væld af tilbud med forskellige båndbredder og meget andet, som i sidste ende kun sætter grænser for dig. Hos Fastspeed er begrænsningerne fjernet, så du får en nem løsning, når du skal have internet af den højeste kvalitet.

Internetudbyder med formidabel kundeservice

Fastspeed har etableret sig som en troværdig udbyder af hurtigt internet. De vægter den gode kundeoplevelser højt og står altid klar til at vejlede og hjælpe, så du får den bedst mulige oplevelse, når du vælger deres produkter. Det fokus har sørget for, at Fastspeed i dag har glade og tilfredse kunder over hele landet.

Du kan derfor være helt tryg med Fastspeed som din internetudbyder, for du vil altid være sikker på, at de sætter kundens oplevelse først. Der er god vejledning at hente hos udbyderen, og de elsker at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning, så det ikke behøver at være hverken kompliceret eller indviklet at få godt internet. Tjek selv de fremragende anmeldelser af Fastspeed på Trustpilot

Fastspeed-fibernet med fristende fordele

I vores oversigt over fibernet finder du flere forskellige løsninger med Fastspeed, og der er helt sikkert noget, der passer til netop dine behov. Udover internet i topkvalitet får du flere gode gevinster ved at vælge Fastspeed-fibernet. Med i købet får du nemlig to måneders abonnement på Mofibo, Podimo og en Allente-tv-pakke, som samlet set har en værdi på mere end 1.500 kr. Ovenikøbet medfølger der også en trådløs Fastspeed-router. Der er altså masser af gode gaver til dig, som vælger at bestille bredbånd hos Fastspeed.

Med Fastspeed er du garanteret lynhurtigt internet uanset hvad. Du kan selv lave en hastighedstest af Fastspeed ved hjælp af vores værktøj på Internetpriser.dk. Se, om du kan få Fastspeed på deres website ved at indtaste din adresse i søgefeltet øverst på siden. Opret dig gratis i dag, og få den ultimative bredbåndsløsning med enkelthed, stabilitet og fokus på at give kunden den bedst mulige oplevelse. 

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Kabel-TV
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked