OiSTER

Oister er 3’s lavprisselskab, som blev stiftet tilbage i 2008 af 3 selv.

Oister har levet op til at være et lavprisselskab, hvor de siden deres start været blandt de billigste selskaber i Danmark både med mobilabonnementer og mobilbredbånd. Hos Oister finder man derfor gode priser på såvel mobilbredbånd og mobilabonnementer uanset om man har et stort eller et lille månedligt forbrug.

Oister bruger 3’s master, hvor man får adgang til enten 4G eller 3G alt efter, hvor man befinder sig henne i landet. Netop af denne grund er Oister flere gange blevet udpeget til at have den bedste dækning i landet af førende eksperter.

Selskabet har som følge af disse årsager i dag stor succes, og er særligt kendt for at levere både et godt produkt og ikke mindst en rigtig god service til sine kunder.

Hvilket net bruger Oister?

Det er aldrig helt uden betydning, hvilket netværk dit mobilselskab bruger. Vælger du det forkerte netværk, kan det resultere i svingende dækning i dine vante områder. Det kan selvsagt føre til stor frustration i hverdagen.

Er du en af de mange danskere, der overvejer eller allerede har Oister, er det derfor værd at undersøge, hvilket net Oister bruger.

Oister bruger 3’s netværk

Oister hører under 3’s mobil- og datanetværk. Mobilselskabet 3 ejer det ene af de tre hovednetværk i Danmark, og er du kunde hos deres datterselskab Oister, får du et landsdækkende og konkurrencedygtigt netværk.

For at bruge 3’s netværk kræver det en mobil, der understøtter 3G eller mere. Netværket kan derfor bruges med langt de fleste mobiler i dag.

Dækning i hele landet

3 sørger for dækning i stort set hele Danmark for Oisters kunder. 4G-netværket dækker 98% af landet. Der er undtagelsesvist områder, hvor dækningen ikke rækker, særligt på øer og i yderområder. Det gælder dog for alle teleselskabers netværk.

Hvis 4G-netværket uheldigvis ikke rækker, vil der ofte være 3G-dækning. 3 var det første selskab i Danmark til at udrulle 3G-net i starten af årtusindet, og mange anser deres 3G-dækning som landets bedste.

De senere år har selskabet styrket og udvidet deres netværk og dækning med flere sendemaster og forbedret kapacitet. Selskabet har over 2000 mobilmaster, som sikrer en god landsdækning.

Du kan undersøge dækningen på din bopæl via Oisters hjemmeside, hvor du finder et vejledende dækningskort. Sørg også for at undersøge dækningen i andre områder, hvor du ofte færdes.

Hvad er hastigheden?

På Oisters 4G-netværk er den forventede downloadhastighed på op til 71 Mbit/s ved udendørs brug. Den forventede uploadhastighed er her op til 43 Mbit/s.

Hastigheden af Oisters netværk afhænger af afstanden til den nærmeste sendemast. Andre forhold spiller også ind såsom terræn og bebyggelse, der kan afskærme signalet.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Mob. bredbånd
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked