CBB Mobil

CBB mobil blev stiftet i 2000 under navnet Club Blah Blah, hvilket de hed indtil 2002, hvor de skiftede navn til CBB.

De blev opkøbt af Sonofon i 2004 (Telenor i dag), og har i dag mere end 400.000 kunder i Danmark.

CBB var sammen med Telmore, blandt de første i Danmark til at tilbyde telefoni via internettet, hvilket gjorde, at de kunne levere langt billigere priser end deres konkurrenter.

CBB er kendt som et lavprisselskab, og leverer både mobilabonnementer og mobilbredbånd via Telia og Telenors netværk. De tilbyder derfor yderst konkurrencedygtige produkter til ligeså konkurrencedygtige priser. Ifølge CBB mobil skal deres priser være noget som ’alle har råd til’ – og det lever de i den grad op til.

Hvad siger kunderne?

Udover deres rigtige gode priser er selskabet er i dag også særligt kendt for deres store fokus på deres kundeservice, hvilket har gjort, at de i 2014 blev kåret til at have de mest tilfredse kunder i Danmark. Ud af deres 100 medarbejdere beskæftiger langt størstedelen sig således med kundeservice både via telefon, internet og ikke mindst sociale medier, hvor man ofte efterspørger input til virksomheden direkte fra deres kunder.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Mob. bredbånd
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked