Telmore

Telmore blev etableret i 2000 under navnet Danafon, men de valgte dog at markedsføre sig under navnet Telmore allerede fra starten.  I 2004 blev selskabet opkøbt af TDC, og de er i dag stadig ejet af TDC.

Det betyder at Telmore bruger TDC’s netværk herunder deres master, hvilket giver en stærk og stabil forbindelse både i større byer og ude på landet.

I dag tilbyder de særligt mobilabonnementer og mobilt bredbånd. De er i dag ikke blandt de allerbilligste selskaber på markedet, men til gengæld er det et selskab som er kendt for deres meget simple koncept med automatisk optankning som egner sig særligt godt til personer med et lille mobilforbrug.

Hvad siger kunderne

Telmore har generelt fået gode anmeldelser på Trustpilot og har som før nævnt på grund af deres simple koncept og brugersystemer et godt ry hos langt de fleste danskere.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Mob. bredbånd
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked