Norlys

Norlys leverer fibernet og internet til mange danske hjem og er Danmarks største energi- og telekoncern med cirka 1,7 millioner kunder, 735.000 andelshavere og 2.500 medarbejdere. Koncernen leverer internet og elektricitet til over 1 million adresser, som fordeler sig omkring de større byer samt i de mindre og mere ukendte dele af Danmark. 

Hvem er Norlys?

Koncernen kom til ved en fusion mellem det sydjyske andelsselskab SE, der blandt andet leverede tv til danskerne gennem Stofa og Boxer, og det midt- og nordjyske andelsselskab Eniig, som leverede digital kommunikation og bredbånd. I dag ejer koncernen altså Stofa, som er blandt de førende internetudbydere i landet, samt Boxer, der er kendt for gode bredbåndsløsninger til attraktive priser. Den store telekoncern har hovedsæde i Silkeborg, men du kan derudover også finde Norlys i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og København. 

Som kunde hos denne velkendte udbyder vil du tage del i en virksomhed, hvor den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark er i højsædet. Missionen afspejles i flere dele af koncernen, men er også fokuspunktet for det netværk, der leveres. Udbyderen strækker sig vidt og bredt i både erhvervsmæssig og privat sammenhæng. Norlys er en virksomhed, der tager vigtige tiltag for et mere miljøvenligt netværk. Tiltagene er vigtigere end nogensinde før og beretter om en virksomhed, der følger med i den digitale udvikling, hvorfor du som kunde kan føle dig i helt trygge hænder. 

Norlys: storleverandør af fibernet

Når det kommer til smarte løsninger, er der ingen tvivl om, at udbyderen er blandt dem i Danmark, som leverer bredest – og bedst. Hvad end du er på jagt efter tv og streaming, internet, smarthome-løsninger, el eller naturgas, finder du det her. Når det kommer til Norlys-internet, tilbyder udbyderen både fibernet og kabelnet, så der er en løsning for dig, uanset hvad der kan lade sig gøre i dit hjem.

Med Norlys-fibernet har du mulighed for at få et stabilt og lynhurtigt internet. Helt generelt får du med fibernet en netværkshastighed, hvor hverken det traditionelle bredbånd eller det mobile bredbånd kan levere på helt samme niveau. Det er derfor også den bedste løsning til dig, som bor i en større husstand, hvor nettet gerne bruges af flere familiemedlemmer på én gang. Vil du have alting samlet under samme tag – både internet, el, tv og streaming – eller blot en lynhurtig adgang digitalt, kan du med fordel overveje at skifte til denne bredbåndsudbyder. 

 

Læs meget mere om Norlys på Trustpilot

Overvejer du at skifte til en ny internetleverandør, er det som altid en god ide at læse omkring andre kunders oplevelser. Ved at finde udbyderen på Trustpilot får du nem adgang til andre kunders anmeldelser, og de afspejler især den gode service, det hurtige fibernet og den sikre netværksforbindelse. Ønsker du at tjekke din internetforbindelse med det samme, kan du via vores hastighedstest se, hvor hurtig din nuværende wi-fi er. 

Har du brug for hjælp til dit Norlys-fiber? Du kan nemt og hurtigt få svar på alle dine spørgsmål ved at tage fat i en medarbejder gennem udbyderens hjemmeside. Det er altså hurtigt og problemfrit at komme igennem til Norlys’ kundeservice, som du finder i øverste højre hjørne på udbyderens side. Ønsker du at blive en del af det større netværk, som udbyderen leverer til hele Danmark? Så tøv ikke med at kontakte dem allerede i dag.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Kabel-TV
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked