Stofa

Stofa blev stiftet i 1959, hvor de startede med at leverer TV til antenneforeninger, boligforeninger og grundejerforeninger.

I dag er de ejet af energiselskabet Syd-Energi, som også ejer en del af Waoo. Der er dog ikke nogle tegn på en fusion mellem Stofa og Waoo, da Syd-Energi valgte at rykke alle deres Waoo kunder over til Stofa. Fusionen har dog bidraget til at gøre dem til Danmarks næststørste TV-udbyder i Danmark og leverer også mobilabonnementer, telefoni og Internet via kabel TV og fibernet. Den store fordel ved deres internet er, at de kan levere hurtigt internet, da de bruger fibernet og kabel TV.

Stofa leverer under deres eget brand mange steder, men de leverer også til mange af landets antenneforeninger, som stadigvæk operere under deres eget navn.

Hvad siger kunderne

På trods af sin størrelse så har de et godt ry hos langt de fleste af deres kunder. Virksomheden er også kendt for at levere en god service både via telefon, internet og ikke mindst via sociale medier i tilfælde af problemer eller deciderede nedbrud. De har dog en lav score på Trustpilot men de indsamler bedømmelser og besvarer 98% af alle de negative bedømmelser, hvilket viser at de tager sig af utilfredse kunder og dermed forbedre deres forretning over tid.

Kan jeg få Stofa?

Den danske virksomhed Stofa er blandt landets førende internetudbydere, og det er i dag mange danskeres foretrukne udbyder.

Stofa leverer en bred vifte af bredbåndshastigheder og er kendt for at tilbyde stabile og pålidelige forbindelser. På udvalgte adresser leverer de hastigheder på op til 1.000 Mbit/s, som er nok til, at en stor husstand kan streame fra flere enheder ad gangen.

Om du kan få Stofa som din internetudbyder afhænger dog af, om de udbyder dit foretrukne bredbåndsprodukt på din adresse. Det kan du hurtigt finde ud af ved at følge de simple trin nedenfor.

Stofa-løsninger på din adresse

Via Stofas hjemmeside kan du blive opdateret på, hvilke internetløsninger Stofa kan tilbyde på din adresse. Find frem til, om du kan få Stofa som internetudbyder, ved at følge de fire enkle trin:

 1. Besøg deres hjemmeside
 2. Klik på fanen Internet
 3. Indtast din adresse i feltet, der kommer frem på siden
 4. Adressesøgeren undersøger dine muligheder for løsninger

Stofa opkræver her normalt også dit navn og telefonnummer, så virksomheden kan ringe dig op til en uforpligtigende snak om dine muligheder hos dem.

Hvilke typer internet tilbyder Stofa?

Når du vil undersøge, om du kan få Stofa, er det relevant at se på, om virksomheden leverer internetløsninger, der er tiltalende for dig. Derfor vil vi kort gennemgå de former for internet, som bliver udbudt af dem.

Stofa tilbyder i dag to typer internet, som vi uddyber nedenfor: Internet via kabel-tv og internet via fiber.

Internet via kabel-tv

Kabelnettet er et budgetvenligt valg, som er skånsomt for miljøet. Stofa benytter her de eksisterende net i jorden. Internet via kabel-tv anses for at bygge på en fremtidssikret teknologi, som er i konstant udvikling.

Flere steder i Danmark er Stofa i gang med at opgradere kabel-tv-nettet til Giganet. Det skal sikre bedre stabilitet og højere hastigheder. Med opgraderingen til Giganet er det muligt at få tilbudt bredbåndsløsninger med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s.

Internet via fiber

Stofa arbejder med stor hast på at udrulle fibernet, så det bliver tilgængeligt for flere og flere af landets husstande og ikke overvejende i større byer. Fibernet er en god, langsigtet løsning, da det på mange måder anslås at være fremtidens internet.

Med fibernet er kapacitet og hastighed taget til et nyt niveau. Ved at investere tid og ressourcer i fibernet, er de med til at sikre, at de større danske husstande kan få et stabilt og hurtigt net – også når alle familiemedlemmer er på internettet ad gangen.

Via optiske kabler i jorden, også kaldt lysledere, bliver signalet transporteret med lysets hast. Internettet er symmetrisk, så det er muligt at downloade og uploade data med den samme hastighed.

Stofa tilbyder forskellige pakkeløsninger inden for de to typer internet, som de udbyder. Pakkeløsningerne præsenterer blandt andet forskellige hastigheder og priser. Under de forskellige internetpakker kan du klikke på ankerlinket ”Tjek din adresse”, som giver dig nem adgang til at undersøge, om pakkeløsningen er mulig på din bopæl.

Hvorfor vælge Stofa?

Det er relevant at få viden om, hvad de netop skiller sig ud på, inden du vælger internetudbyder. Noget af det, vi kan fremhæve, er:

 • De arbejder på at opgradere kabel-tv-nettet til Giganet flere steder i landet
 • Stofa er langt fremme i udrulningen af fibernet, der anslås at være fremtidens internet
 • Vælger du et abonnement hos Stofa Bredbånd, bliver der ikke opkrævet binding
 • Oprettelsen er gratis ved forbindelser på 200 Mbit/s og opefter
 • Stofa tilbyder en uforpligtende snak med dig om dine muligheder for internet i hjemmet
 • Via deres hjemmeside finder du en test, som gør det muligt at se din bredbåndshastighed
 • De har lovet at de ikke hæver prisen på TV i hele 2021, selvom mange andre udbydere gør.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Fiber
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked