Stofa

Stofa blev stiftet i 1959, hvor de startede med at leverer TV til antenneforeninger, boligforeninger og grundejerforeninger.

I dag er de ejet af energiselskabet Syd-Energi, som også ejer en del af Waoo. Der er dog ikke nogle tegn på en fusion mellem Stofa og Waoo, da Syd-Energi valgte at rykke alle deres Waoo kunder over til Stofa. Fusionen har dog bidraget til at gøre dem til Danmarks næststørste TV-udbyder i Danmark og leverer også mobilabonnementer, telefoni og Internet via kabel TV og fibernet. Den store fordel ved deres internet er, at de kan levere hurtigt internet, da de bruger fibernet og kabel TV.

Stofa leverer under deres eget brand mange steder, men de leverer også til mange af landets antenneforeninger, som stadigvæk operere under deres eget navn.

Hvad siger kunderne

På trods af sin størrelse så har Stofa et godt ry hos langt de fleste af deres kunder. Virksomheden er også kendt for at levere en god service både via telefon, internet og ikke mindst via sociale medier i tilfælde af problemer eller deciderede nedbrud.

Resultater

Filtrer
Resultater for din adresse resultater
Forbindelsestype
Fiber
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr. Popularitet
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked