Stofa

Stofa er i dag en del af Norlys-koncernen, som leverer digitale tjenester inden for internet, tv og energi. De har mere end 480.000 kunder. Oprindeligt var navnet en forkortelse for Store Fællesanteenneanlæg. I dag er de lig med stabilt og hurtigt internet, hvad end du ønsker det via fiber eller coax-kabel. 

Hvem ejer Stofa?

Selvom Stofa er en del af Norlys, som er en fusion af Energiselskabet SydEnergi og Eniig Energi, har de eksisteret længe, før Norlys blev en realitet. Stofa blev stiftet i 1959, hvor de startede med at levere TV til antenneforeninger, boligforeninger og grundejerforeninger. I dag er de Danmarks næststørste TV-udbyder. Dét er med til at gøre deres internet lynhurtigt, da de bruger fibernet og kabel-TV – og så er de landsdækkende. 

Stofa-internet – kan du få det?

Stofa er en af landets førerende internetudbydere med en kundebase på 480.000. De tilbyder internet, TV og SmartTV-tjenester samt telefoni og er mange danskeres fortrukne internetleverandør. 

Om du kan få Stofa-internet, kommer selvfølgelig an på, hvor du bor, og om de udbyder deres bredbåndsprodukt til din adresse. Det kan du hurtigt finde ud af ved at følge guiden i næste afsnit. På udvalgte adresser leverer Stofa hastigheder på op til 1.000 Mbit/s, som er nok til, at en stor husstand kan streame fra flere enheder ad gangen uden at gå på kompromis med stabilitet eller pålidelighed. 

Find ud af, om du kan få Stofa-internet på din adresse

Du kan bruge vores søgefelt her på Internetpriser.dk til at undersøge, hvad der bliver tilbudt af internetløsninger på din bopæl. Du skal blot skrive din adresse, så vil du få vist dine muligheder. 

Er du stadig i tvivl om dine muligheder, kan du via Stofas hjemmeside finde ud af, hvilke internetløsninger de kan tilbyde på din adresse. 

 1. Besøg deres hjemmeside: https://stofa.dk/ 
 2. Klik på fanen ”Internet”
 3. Indtast din adresse i feltet, der kommer frem på siden
 4. Adressesøgeren undersøger dine muligheder

Stofa opkræver normalt også dit navn og telefonnummer, så virksomheden kan ringe dig op til en uforpligtigende snak om dine muligheder hos dem. 

Hvilken type internet tilbyder Stofa?

Inden du vælger en internetudbyder, er det vigtigt, at du har besluttet, hvilken type internetløsning du ønsker. Så ved du nemlig, om Stofa i det hele taget kan levere den internettype, du ønsker. 

Stofa tilbyder i dag to typer internet, nemlig internet via kabel-TV og internet via fiber. Vi vil nedenfor kort gennemgå de forskellige typer, de tilbyder, så du kan blive klogere på deres fordele og ulemper. Igen er det vigtigt, at du har in mente, at selvom de tilbyder den internettype du ønsker, er det ikke sikkert, at de kan levere den til din bopæl. 

Stofa-internet via kabel-TV

Internet via kabel-TV er det prisvenlige valg, der samtidig også er skånsomt for miljøet. Hos Stofa benytter de det eksisterende net i jorden, som også anses for at være det mere fremtidssikrede teknologivalg.

Flere steder i Danmark er Stofa i gang med at opgradere kabel-tv-nettet til Giganet, og de er altså i konstant udvikling for at sikre deres kunder noget af det bedste internet på markedet. Opgraderingen skal være med til at gøre deres internetløsning endnu mere stabil og sikre højere hastigheder. Med opgraderingen til Giganet er det muligt at få tilbudt bredbåndsløsninger med hastigheder op til 1.000 Mbit/s.

Stofa-internet via fibernet

Stofa arbejder med stor hast på at udrulle fibernet, så det bliver tilgængeligt for flere af landets husstande og ikke kun i større byer. Fibernet er en god, langsigtet løsning, som på mange måder anses for at være fremtidens internet.

Med fibernet er kapacitet og hastighed taget til et nyt niveau. Ved at investere tid og ressourcer i fibernet, er Stofa med til at sikre, at de større danske husstande kan få stabilt og hurtigt net – også når alle familiemedlemmer er på internettet samtidig.

Via optiske kabler i jorden kaldet lysledere bliver signalet transporteret med lysets hast. Internettet er symmetrisk, så det er muligt at downloade og uploade data ved den samme hastighed.

Stofa tilbyder forskellige pakkeløsninger inden for de to typer internet. Pakkeløsningerne byder blandt andet på forskellige hastigheder, tjenester og priser. Du kan læse meget mere om de forskellige pakker ved at søge på din adresse her på siden eller ved at tjekke din adresse på Stofas egen hjemmeside. 

Hvorfor skal du vælge Stofa?

Så hvorfor skal du vælge Stofa som din nye internetudbyder? Det er der mange årsager til. Vi kan bl.a. fremhæve, at: 

 • Stofa arbejder på at opgradere kabel-TV-nettet til Giganet flere steder i landet for at sikre flere kunder stabilt og lynhurtigt internet. 
 • de er langt fremme med udrulningen af fibernet, som anses for at være fremtidens internet. 
 • der ikke er nogen binding, når du vælger et abonnement hos Stofa Bredbånd. 
 • oprettelsen er gratis ved forbindelser på 200 Mbit/s og opefter.
 • Stofa tilbyder en uforpligtende snak med dig om dine muligheder for internet i hjemmet.
 • du på deres hjemmeside finder en test, som kan vise din bredbåndshastighed.
 • de har Stofa Superwifi, hvor du via 1-4 enheder kan skabe et stærkt netværk til at få det maksimale ud af din netværksforbindelse i hjemmet.  

Tjek dit Stofa-internet med vores hastighedstest

Har du allerede Stofa som internetudbyder, kan du med vores speedtest tjekke dit Stofa-internet lige her på Interpriser.dk. Med vores hastighedstest til internetforbindelser får du et præcist resultat på under 40 sekunder. Du vil blive oplyst alt om Ping, Jitter, download og upload, og det er uanset, hvor du befinder dig i landet, og hvem du har som internetleverandør

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked