Boxer

Boxer TV blev lanceret i Danmark i d. 1. maj 2009, efter de havde fået rettighederne til at sende digital TV året før.

Boxer er en del af Teracom Boxer Group, som er et af Nordens største betalings-TV koncerner og alene i Danmark servicerer de over 300.000 kunder.

De startede, som de første i Danmark med at tilbyde frit valgs TV, og i 2015 lancerede de deres bredbåndsløsningen i hele landet via det eksisterende kobbernet.

De lancerede deres internetløsning for at skabe gennemsigtighed i markedet, hvilket de gjorde ved at levere den maksimale hastighed på alle adresser til en fast pris. Derudover har virksomheden haft stor succes ved at tilbyde en række attraktive samlerabatter på både tv- og internetløsninger.

Efter lanceringen af deres bredbåndsløsning har flere firmaer valgt at udbyde maks hastighed til samme pris, heriblandt HiperDanskNet og Kviknet.

Boxer har på grund af både sine mange gode produkter, fleksible løsninger og ikke mindst attraktive priser fået et godt ry i Danmark og betegnes som en særdeles pålidelig tv- og bredbåndsleverandør.

De har også frem mod 2021 arbejdet en del med deres Trustpilot / kundeanmeldelser, således de nærmer sig 5 stjerner med over 8.000 bedømmelser. Det er ganske flot!

Se Boxers forbindelser herunder og gå direkte til bestilling herfra.

Boxer

Resultater

Filtrer
Resultater for din adresse resultater
Forbindelsestype
Telefonstik (ADSL)
Kabel (COAX)
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr. Popularitet
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked