Boxer

OBS: Boxer Internet er overgået til Norlys

Boxer TV blev lanceret i Danmark i d. 1. maj 2009, efter de havde fået rettighederne til at sende digital TV året før.

Boxer er en del af Teracom Boxer Group, som er et af Nordens største betalings-TV koncerner og alene i Danmark servicerer de over 300.000 kunder.

De startede, som de første i Danmark med at tilbyde frit valgs TV, og i 2015 lancerede de deres bredbåndsløsningen i hele landet via det eksisterende kobbernet.

De lancerede deres internetløsning for at skabe gennemsigtighed i markedet, hvilket de gjorde ved at levere den maksimale hastighed på alle adresser til en fast pris. Derudover har virksomheden haft stor succes ved at tilbyde en række attraktive samlerabatter på både tv- og internetløsninger.

Efter lanceringen af deres bredbåndsløsning har flere firmaer valgt at udbyde maks hastighed til samme pris, heriblandt HiperDanskNet og Kviknet.

Boxer har på grund af både sine mange gode produkter, fleksible løsninger og ikke mindst attraktive priser fået et godt ry i Danmark og betegnes som en særdeles pålidelig tv- og bredbåndsleverandør.

De har også frem mod 2021 arbejdet en del med deres Trustpilot / kundeanmeldelser, således de nærmer sig 5 stjerner med over 8.000 bedømmelser. Det er ganske flot!

Se Boxers forbindelser herunder og gå direkte til bestilling herfra.

Boxer

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked