JETNET

JETNET er en dansk bredbåndsudbyder, som blev lanceret i september 2021 og drives af Fastspeed. Udbyderen sørger for lynhurtigt netværk til de danske hjem ved at levere højhastighedsbredbånd via fiber og coax (kabel-tv-stikket). Du får ikke bare et kvalitetsprodukt, hvor hastigheden er i højsædet, men også ekstra skarpe priser, som placerer udbyderen blandt de billigste internetudbydere, du finder på markedet. 

Hvad er JETNET?

Her har vi en udbyder, som gør det nemt og ligetil for dig at finde frem til den løsning, der på bedst mulig vis dækker dine behov. Ulig mange andre, som tilbyder sammensætninger af forskellige ydelser, tilbyder denne udbyder udelukkende bredbånd. Du skal altså ikke lede længe efter det, du søger, men blot tage stilling til én ting – lynhurtigt og stabilt wi-fi. 

Du er altså i trygge hænder, og kan med JETNET-internet få forbindelse med en hastighed på helt op til 1000 mbit – og så til en rigtig god pris. Er dit behov med hensyn til hastighed ikke helt så højt, tilbyder denne udbyder også andre løsninger, som måske ligger nærmere det, som du søger. Du finder altså flere forskellige løsninger, hvilket gør det nemt at opfylde dine behov. Blandt de forskellige netværk, som udbyderen leverer, finder du blandt andet: TDC net, Norlys, Onefiber, Nord Energi og EWII

Få højhastighedsbredbånd via fiber og COAX

Kender du ikke allerede til fibernet, vil du helt sikkert blive glædeligt overrasket. Fibernet giver en hurtig forbindelse til netværket og er altså hurtigere end både mobilt bredbånd eller det helt almindelige bredbånd. Det er mere almindeligt end nogensinde før, at flere i husstanden bruger netværket samtidig. Det kan være, at én arbejder hjemmefra, mens en anden ser sin favorit tv-serie, og en tredje er ved at bestille mad online – derfor er behovet for en stabil forbindelse også steget i takt med vores voksende tilstedeværelse online, og det er her, at fibernet kommer ind i billedet. 

Fibernet er en særligt god løsning til dig, som er en del af en større husstand, hvor flere bruger nettet samtidig. Om dit hjem har mulighed for JETNET-fibernet, kan du nemt finde ud af ved blot et klik. Via udbyderens hjemmeside kan du nemlig indtaste din adresse for så at se, hvilken løsning der passer til dig og dit hjem. Her er det også muligt at se JETNETs priser ud fra de forskellige muligheder, du kan vælge imellem. 

Er du i tvivl om, hvad din nuværende hastighed er, kan du via vores hastighedstest se, hvor hurtig din internetforbindelse er, og den vej igennem se, om JETNET-bredbånd kunne være løsningen for dig. 

Hvad siger andre kunder om JETNET på Trustpilot?

Som altid kan det være en fordel at læse andre kunders anmeldelser, før du selv skifter bredbåndsudbyder. For JETNET gælder det, at en række gode anmeldelser ikke blot afspejler udbyderens kvalitetsprodukt og priser, men også den venlige og hjælpsomme kundeservice, hvilket bør være en vigtig faktor for alle, der leder efter en ny bredbåndsudbyder. 

Ønsker du at blive klogere på, om dette er den rette internetudbyder for dig, kan du med fordel læse en række tidligere kunders anmeldelser og finde JETNET på Trustpilot. Derudover er det muligt at høre mere om JETNET ved at kontakte udbyderens kundeservice via kontaktformularen, som du nemt finder på hjemmesiden. Skriv en besked allerede i dag, og find den rette bredbåndsløsning til lige præcis dine behov.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Kabel-TV
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked