TDC

I 1990 besluttede folketinget, at alle landets teleselskaber skulle samles for at skabe et stærkere netværk. Det samlede netværk blev ejet af det statsejede selskab Tele Danmark. I 2000 blev alle Tele Danmarks datterselskaber samlet under navnet TDC. Siden har de i mange år været det absolut største teleselskab herhjemme hvor det har været markedsførende inden for alle segmenter af markedet. I de øvrige nordiske lande er de kendt som førsteudfordrer på erhvervsmarkedet.

TDC leverer i dag kun til erhvervskunder under eget navn, mens alle deres private kunder blev rykket til deres datterselskab YouSee i 2016. Udover YouSee så leverer TDC også til private kunder via deres andre datterselskaber Fullrate og Telmore. Fullrate lukkede i starten af 2020 og lod det overgå til YouSee

TDC ejer alle kobberkabler i Danmark, som de andre firmaer lejer sig ind på. De ejer også fibernet i store dele af Nordsjælland og København, kabel tv i meget af landet og deres landsdækkende netværk af mobilmaster.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked