Bredbåndstype

Fibia

Fibia er en sammenlægning af NRGi og SEAS-NVE’s fiberaktiviteter, og meningen er at det bliver Danmarks største fiberselskab. Fibia er blandt de største fibernetselskaber i Danmark. Selskabet har mere end 200.000 husstande og erhvervsvirksomheder med fibernet.

 Derudover får Fibia også lagt fiber ind via ANDELs og Waoo fibernet.

Waoo har sin egen profil, men leverer også Fibias fiberforbindelser rundt om i landet. Bag Waoo står 10 af landets største lokale energiselskaber, der har slået sig sammen for at yde et fantastisk fiberprodukt til danskerne hvor de går efter den ultimative digitale løsning hos Fibia.

Se Fibias forbindelser herunder og gå direkte til bestilling herfra.

fibia

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Fiber
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked