Fibia

Fibia er et fibernetselskab fra NRGi og Andel. De har været med til at lægge fibernet i store områder på Sjælland, øerne og i Østjylland. Lige nu har de flere end 230.000 kunder, og de har mere end 500.000 husstande og erhvervsvirksomheder med fibernet. Det er altså et selskab, der rækker bredt ud i Danmark, både geografisk og i antallet af kunder, hvilket gør, at de i dag kan kalde sig for Danmarks største fiberselskab.

Hvad er Fibia?

Vælger du Fibia-internet kan du være sikker på at modtage en vare, som er udbudt af nogle af de mest fremtrædende koncerner på markedet. Bag Fibia står på den ene side NRGi, som er et af landets største energiselskaber med hele 1.100 medarbejdere og 210.000 andelshavere. På den anden side står Andel, som med sine 400.000 andelshavere og 2,8 millioner kundeforhold også er et af Danmarks førende selskaber, når det kommer til fibernet.

Du er derfor i trygge hænder hos Fibia. De har et højt ambitionsniveau, og selvom de allerede er blandt landets største fibernetselskaber, arbejder de målrettet på at blive endnu større og på altid at imødekomme deres kunder med professionel og effektiv service.

Fibernet fra Fibia

Fibernet fra Fibia bliver leveret af Waoo. Med Waoo er du sikret kvalitet af den højeste kaliber, for det er nemlig blevet kåret som Danmarks bedste internetselskab 11 gange i træk. Blandt andet kan Waoo prale af at have de mest tilfredse og loyale kunder på markedet, og du kan være sikker på at blive mødt af et team, der prioriterer netop dine behov højest. 

Fordelene ved fibernet er mange. For eksempel er det hurtigere end almindeligt bredbånd eller mobilt bredbånd. Fibernet er altså ideelt, når I er flere i husstanden, der skal bruge internettet til de tungere opgaver på samme tid. Måske streamer du din yndlingsserie, mens en anden i familien har hjemmearbejdsdag, hvor der skal hentes tunge filer ned fra internettet. Alt det kan du roligt gøre uden at bekymre dig om knas med forbindelsen, når du vælger fibernet. 

Med Fibia kan du vælge mellem flere internetpakker, hvor der uden tvivl er én, der passer lige netop til dine behov. Måske skal du bruge dit internet en hel masse, eller måske bruger du det kun i mindre grad. Uanset hvad har Fibia en løsning, du kan få glæde af. Vælger du Extra- eller Full-pakken, får du en router fra Fibia med i købet.

Hurtigt internet sikrer glade og tilfredse kunder

Du kan være sikker på at få hurtigt internet til gode priser hos Fibia, og oven i det kan du også regne med at blive taget godt hånd om. Med gode anmeldelser på Trustpilot ved du, at Fibia altid står klar til at lytte til dine ønsker såvel som problemer. Der er altid hjælp at hente, når du handler hos Fibia, så hurtigt internet i høj kvalitet ikke behøver at være kompliceret at få fat i.

Når du har fået dit nye abonnement, kan du selv lave en hastighedstest af Fibia. Det kan du gøre ved at køre vores hastighedstest fra Internetpriser.dk. Læs mere om Fibia på deres egen website, hvor du kan tjekke, om du kan få Fibia-fibernet på din adresse. Det gør du ved at indtaste din adresse i søgefeltet øverst på siden. Slå til i dag, og find en løsning på kvalitetsfibernet, der passer lige præcis til dig og dine behov.

Se Fibias forbindelser herunder og gå direkte til bestilling herfra.

fibia

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked