Waoo

Waoo blev etableret i 2010 og er en sammenlægning af en række energiselskaber fra hele landet.

De leverer TV, telefoni og Internet via fiberkabler, som giver adgang til meget høje internethastigheder.

Årsagen til at Waoo blev stiftet fremfor, at de enkelte energiselskaber lancerede deres egne produkter var, at det blev billigere at lave et fælles selskab.

Det er dog ikke alle, som har mulighed for at få dem som udbyder endnu, da der ikke er lagt fibernet alle steder i Danmark. Waoo arbejder dog på at rulle fibernet ud i resten af landet, samtidig med at de har lejet sig ind på TDC’s fibernet i Nordsjælland og København.

Hvad siger kunderne?

Generelt har Waoo en middelscore fra deres kunder på trustpilot. De negative anmeldelser skyldes problemer med den lokale kundeservice nogle steder i landet, mens de positive anmeldelser primært er fra folk der er glade for det hurtige og stabile internet.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked