Telia

Telia Danmark blev etableret i 1995 og er ejet af den Svensk-finske virksomhed Telia Company. De har siden deres start været med til at udbygge et stort netværk af mobilmaster i Danmark og i resten af Norden.

Telias stærke position i Norden og på det europæiske marked gør, at man kan bruge sit mobilt bredbånd abonnement i resten af Europa uden ekstra omkostninger. Udover at levere mobilabonnementer og mobilt_bredbaand på deres mobilmaster, så leverer de også internet via kobbernettet. Telia er kendt for at levere en af landets bedste dækninger, vel at mærke til rigtig konkurrencedygtige priser.

Telia har altid været kendt som en first mover og blandt andet derfor har de været blandt de allerførste selskaber til at lancere både 3G, 4G OG IPTV via ADSL.

Blandt andet på grund af denne filosofi har Telia også i dag stor fokus på at give deres kunder en god oplevelse. Det gør de ved at give adgang til forskellige streamingtjenester, som en del af deres mobilbredbånd abonnementer. Disse tjenester inkluderer blandt andre Spotify, HBO Nordic og Telia TV. Selskabet har blandt andet derfor lykkedes med at skille sig ud fra sine konkurrenter og er i dag kendt for netop sine underholdningspakker.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Telefonstik
Kabel-TV
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked