Telenor MaxSpeed

Telenor er et norsk teleselskab og er det største af sin slags i Skandinavien, samt det sjette største mobilselskab i verden. Telenor kom til Danmark tilbage i 2009, hvor de opkøbte både Cybercity og Sonofon.

I 2014 var det planlagt at Telia og Telenor skulle fusionere, men EU kommissionen stoppede fusionen af hensyn til deres konkurrencelovgivning.

Fusionen førte dog til at Telia og Telenors master blev slået sammen, hvilket har givet et stærkt netværk med en god dækning.  I dag leverer firmaet både mobilabonnementer, internet via mobilbredbånd og kobbernettet.

Hvad siger kunderne?

Telenor har i løbet af de sidste par år haft problemer med utilfredse kunder. Det har ført til, at de i dag er det selskab, der har den dårligste samlede score på Trustpilot af selskaberne, der leverer mobilbredbånd.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Fiber
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked