Telenor MaxSpeed

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din internetforbindelse, er Telenor Maxspeed et godt valg. De tilbyder både bredbånd (de kalder det Maxspeed-internet), mobilt internet, fibernet og mobilabonnementer. Derudover har du mulighed for at leje deres Bedst i test-router, som bringer dit netværk i hjemmet til det næste niveau. Er du klar til at abonnere på Telenor Maxspeed? Eller er du stadig lidt i tvivl? Læs med her, og bliv overbevist om, at du har fundet din næste internetleverandør. 

Hvad er Telenor?

Telenor er et norsk teleselskab. Det er et af de største af sin slags i Skandinavien og det sjette største mobilselskab i verden. Telenor kom til Danmark i 2009, hvor de opkøbte både Cybercity og Sonofon, hvilket har gjort dem til en solid spiller på det danske marked. 

I 2014 var det planen, at Telia og Telenor skulle fusionere, men EU-kommissionen satte en stopper for det af hensyn til konkurrencelovgivningen. Telia og Telenors master blev dog slået sammen, hvilket har givet et stærkt netværk med god dækning i hele Danmark. 

Få Telenor-internet til en god pris

Uanset hvilken type internet du søger, kan Telenor levere det. Bredbånd, mobilt internet og fibernet kommer alt sammen til fordelagtige priser, hvor du stadig er sikret den samme stabilitet som ved andre internetleverandører

Søger du internet til boligen, er du meget på farten, eller søger du prisvenligt fibernet? Så kan Telenor være din leverandør. Det er nemlig deres mål at sikre dig en onlineoplevelse ud over det sædvanlige med en internetforbindelse, der passer til dine behov. Med Telenor Maxspeed er langsomt internet fortid. 

Telenor Maxspeed – når du skal fyre op for internethastigheden

Hos Telenor inddeler de deres internetprodukter i bredbånd, mobilt og fibernet, hvor særligt deres Maxspeed-internet er populært. Her kan du få lynhurtigt og stabilt internet med en hastighed på op til 2500 Mbit. Du kan altså maxe din internethastighed helt ud. Det er supersimpelt at installere, og der er en medfølgende router. Der er til gengæld ingen binding eller uforudsete omkostninger. 

Selvom den medfølgende router sikrer dig stabilt netværk og fornuftig dækning, kan det blive bedre endnu. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af internet fra Telenor Maxspeed, kan du leje deres fantastiske wifi 6-router, som har vundet Bedst i test både angående hastighed og rækkevidde, og som revolutionerede den måde, en router skal være. 

Fiber eller bredbånd – hvilken Telenor Maxspeed-internet skal du vælge? 

Med Telenor Maxspeed-internet får du en prisvenlig internettype, der kan dække en lang række behov. Dog er det ikke uvæsentligt, om du vælger fibernet eller internet via kabel-TV-stik (coax). Det er de typer internet, Telenor tilbyder. 

Det er vigtigt, at du vælger dit internetabonnement ud fra husstandens behov. Det vil sige, at du skal have in mente, hvad budgettet er, hvilke regler der er for oprettelse og binding samt internettets rækkevidde og hastighed. Sidst, men ikke mindst, skal du undersøge, om internetmuligheden er tilgængelig på din adresse. 

På Telenors hjemmeside kan du indtaste din adresse og se, hvilke muligheder du har med deres forskellige pakkeløsninger. Det samme kan du gøre her på Internetpriser.dk. Skriv blot din adresse i søgebaren for at se, om Telenor i det hele taget er en mulighed for dig. 

Hvad siger Trustpilot om Telenor Maxspeed? 

Hos Internetpriser.dk er vi uafhængige af forskellige internetudbydere. Vi formidler blot dine muligheder ved automatisk at trække priser og pakkeløsninger fra de forskellige leverandørers hjemmesider. Dog går vi op i gennemsigtighed. Derfor vil du kunne se og tilgå Telenor Maxspeeds Trustpilot, så du kan læse om tidligere og nuværende kunders oplevelser. Dette gælder ikke kun får Telenor, men for alle de internetudbydere, du kan sammenligne her på Internetpriser.dk. Vi ønsker nemlig, at du kan foretage et velinformeret og velovervejet valg, så du ikke bliver skuffet over dit nye internetabonnement. 

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Kabel-TV
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked