UNOTEL

UNOTEL: Enkel og billig mobiltelefoni, mobilt bredbånd, internet og fast telefoni.

De blev stiftet i 2004 med det formål, at tilbyde enkelt og billigt mobiltelefoni – af højeste kvalitet. Vi har løbende udvidet vores produkter og kan i dag tilbyde alt lige fra Mobiltelefoni, Mobilt Bredbånd, ADSL internet, Fast Telefoni (IP telefoni) – til de nyeste og fedeste mobiltelefoner.

UnoTel’s store succes bygger på 3 elementer: – Enkelte og gennemskuelige produkter. – Høj kvalitet og lave priser. – Suveræn kundeservice.

Til at give dig ovenstående, har UnoTel en lang række erfarne personer ansat med stor og bred erfaring fra mobilbranchen. UnoTel er i dag en del af TDC koncernen, men drives som et 100% selvstændigt brand.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked