Net1

Net 1 / N1 er en leverandør af mobilt bredbånd i Danmark, Sverige og Norge, og råder over en betydelig del af 450MHz frekvensen i disse lande. For mange år siden var telefoni over denne frekvens livlinen for mange mennesker og virksomheder i landdistrikterne. I dag bruger N1 samme frekvens til at give adgang til internettet.

N1 leverer høj kvalitet og moderne løsninger af mobilt bredbånd til blandt andet befolkningsgrupper, der tidligere har haft dårlig eller ingen adgang til nettet. I samarbejde med Ericsson arbejdes der hele tiden på at videreudvikle nettet i Skandinavien samt opgradere dækningen og hastigheden væsentligt.

Blandt Net 1’s kunder er private forbrugere, små virksomheder og store industrivirksomheder i hele Skandinavien. Brancher indenfor transport og fiskeri gør også brug af Net 1, fordi de får stabil internetforbindelse langs vejene i både Danmark, Sverige og Norge samt langs kysterne.

Siden foråret 2009 har Net 1 været ejet af Access Industries. Access Industries ejer 65 % af N1 i Danmark, og EnergiMidt ejer de resterende 35 %.

Resultater

Filtrer
Resultater for din adresse
Forbindelsestype
Download
MBIT/S
Upload
MBIT/S
Pris / md.
0150 DKK
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked