Net1

Net 1 / N1 er en leverandør af mobilt bredbånd i Danmark, Sverige og Norge, og råder over en betydelig del af 450MHz frekvensen i disse lande. For mange år siden var telefoni over denne frekvens livlinen for mange mennesker og virksomheder i landdistrikterne. I dag bruger N1 samme frekvens til at give adgang til internettet.

N1 leverer høj kvalitet og moderne løsninger af mobilt bredbånd til blandt andet befolkningsgrupper, der tidligere har haft dårlig eller ingen adgang til nettet. I samarbejde med Ericsson arbejdes der hele tiden på at videreudvikle nettet i Skandinavien samt opgradere dækningen og hastigheden væsentligt.

Blandt Net 1’s kunder er private forbrugere, små virksomheder og store industrivirksomheder i hele Skandinavien. Brancher indenfor transport og fiskeri gør også brug af Net 1, fordi de får stabil internetforbindelse langs vejene i både Danmark, Sverige og Norge samt langs kysterne.

Siden foråret 2009 har Net 1 været ejet af Access Industries. Access Industries ejer 65 % af N1 i Danmark, og EnergiMidt ejer de resterende 35 %.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked