Kviknet

Selskabet blev etableret i 2013, hvilket gør dem til en af de nyeste udbydere på markedet. De tilbyder en fast lav pris på internet via kobbernettet, kabel tv og ønsker at være med til at bryde de store selskabers dominans på markedet både for private og ikke mindst for erhvervskunder. Udover internet leverer Kviknet også fibernet til en række udvalgte boligforeninger. Kviknet leverer kun internet, så du finder hverken TV eller telefoni hos Kviknet.

Måden de leverer de billige priser på er ved at holde sig til at være en digital virksomhed for blandt andet at holde omkostningerne nede. Derfor finder du ikke nogle fysiske butikker, som du kan besøge.

Hvad siger kunderne?

Kviknet er et af de internetselskaber, der har de mest tilfredse kunder. Det er især produktet og deres kundeservice som kunderne roser, og der er kun meget få dårlige anmeldelser.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Telefonstik
Kabel-TV
Fiber
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked