Kviknet

Kviknet er blevet til EWII

Kviknet smelter sammen med EWII Bredbånd Koncernen.

EWII ønsker at samle sine kunder på internetområdet i ét selskab.

Derfor forbereder koncernen en fusion af de to selskaber Kviknet og EWII Bredbånd i 2024, således at kunder i hele landet får ensartede ydelser og døgnåben support.

 

Info om Kviknet før de blev til EWII

Kviknet blev stiftet i 2013 med en ambition om at kunne give danskerne adgang til internet med priser, som alle kan være med på. De har fra start haft et ønske om at bryde med dyre internetløsninger for i stedet at kunne levere internet billigere end konkurrenterne. Kviknet er danskejet og forhandler bredbånd, fibernet og kabel-TV via DSL-forbindelser. Derudover forhandler de også fibernet til udvalgte boligforeninger i bestemte områder i Danmark. 

Her kan du vælge mellem bredbånd igennem telefonstikket, bredbånd gennem kabel-TV-stikket eller fibernet. Disse former for internet er forskellige og har derfor også hver deres hastighed. Idet Kviknet kun forhandler internet, får du én udbyder, der er specialiseret herunder, og som kender til produktet. 

Hvorfor vælge Kviknet som din foretrukne internetudbyder?

Ved Kviknet er deres billigste løsning bredbånd igennem telefonstikket, hvor du kan få fri oprettelse. Ud over bredbånd igennem telefonstikket tilbyder de også bredbånd via kabel-TV, hvor du kan få 100 Mb. Ønsker du 500 Mb, har de bredbånd igennem fibernet, hvor du kan opnå netop denne hastighed. Priserne kan variere i forhold til Mb, og hvilken løsning du vælger. En ting er dog sikkert; priserne er stadig i bund og kvaliteten i top. Vi opdaterer dagligt Kviknets priser hos Internetpriser.dk, så du altid er sikret den aktuelle pris.

Altid lave priser hos Kviknet

Deres mission er egentlig ligetil. Hos Kviknet er priserne skruet i bund. Selskabet er blandt de billigste udbydere på det danske marked inden for interne og har siden sin start haft et mål om at kunne tilbyde markedets billigste bredbåndsforbindelser ved at holde omkostningerne nede. Dette gør de bl.a. ved at være en digital virksomhed. 

De har derfor ingen fysiske butikker, dog står deres kundeservice altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med stort og småt. Priserne er også helt simple og ligetil. Du betaler nemlig kun for dit månedlige abonnement og intet andet.

Små priser, høj service, hurtigt og stabilt internet

Selvom Kviknet er en af de billigste udbydere på landsplan, går de ikke ned på kvalitet. Du får derfor både en billig udbyder samt en hurtig og stabil internetforbindelse. Ligesom alle andre udbydere anvender også dette selskab TDC’s kobbernet. Det har derfor ingen betydning, om du vælger en anden ADSL-udbyder end Kviknet som din foretrukne udbyder. 

Er du alligevel i tvivl om, hvilken hastighed Kviknet kan levere til din adresse, har du mulighed for at kontakte dem og få et estimeret bud. Hvad de kan levere og til hvilken pris, afhænger af, hvilken leverandør der leverer fiberkablerne i jorden. Ønsker du at optimere din nuværende hastighed eller se, om selskabet er løsningen for dig, kan du på vores hjemmeside, Internetpriser.dk, teste din hastighed.

Kviknets kundeservice

Som kunde hos Kviknet får du en udbyder, der har nogle af landets mest tilfredse kunder. Det er alt fra deres dygtige kundeservice til deres hastighed og service, som kunderne er tilfredse med. Heller ikke de laver priser på deres produkter går ubemærket hen. Du får hos Kviknet ikke kun fri oprettelse, men også en udbyder, som sætter sine kunder og god service i første række.

Tjek dine muligheder hos Internetpriser.dk

Er du stadig tøvende og ikke helt overbevist endnu, har du altid mulighed for at undersøge dine muligheder med Kviknet ved på Internetpriser.dk at se, hvilken hastighed de kan tilbyde på din bopæl. Vi har samlet alle deres opdaterede priser og tilbud inden for bredbånd, fibernet og kabel-TV, så du kan sikre du får det bedste tilbud, der passer til lige netop dine behov.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Kabel-TV
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked