KAZOOM

KAZOOM er hurtig fiber, intet andet.

Siden 1. januar 2020 har Østjyderne kunnet købe billigt internet fra KAZOOM. Selskabet kører på AURAs infrastruktur og dækker store dele af Østjylland.

KAZOOM ønsker at give dig Danmarks billigste fibernet. Der er kun ét produkt på hylderne, nemlig 1000/1000 Mbit/s fibernet. Dét betyder, at du ikke skal betale for pakkeløsninger, du slet ikke bruger. Og prisen er kun 249,- pr. måned.

Det er fibernet uden dikkedarer.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Fiber
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked