KAZOOM

Skal du have fibernet, og er du på jagt efter dit næste internetabonnement? Så er KAZOOM værd at kigge nærmere på. KAZOOM leverer hurtigt fibernet og intet andet. Det er med andre ord en fibernetleverandør uden dikkedarer. Faktisk er deres produktsortiment så enkelt, at de kun har ét produkt, nemlig 1000/1000 Mbit/s. 

Du er altså ikke tvunget til at købe alverdens pakkeløsninger og ydelser såsom TV-pakker, streamingtjenester og tvivlsomme routere, som du ikke får brugt. Ja, du læste rigtigt: ingen medfølgende router. Interesseret? Læs med her, og bliv klogere på KAZOOMs forretningsmodel.

Hvem ejer KAZOOM?

KAZOOM blev stiftet i 2019, og allerede i 2020 kunne østjyderne få billigt internet fra KAZOOM. Selskabet er ejet af AURA og kører på deres infrastruktur, hvorved de dækker store dele af Østjylland. Dog har KAZOOM understreget vigtigheden af deres uafhængighed og konkurrenceforholdene ved at have adresse andetsteds end koncernens øvrige selskaber. 

KAZOOM er et low-cost-selskab, som har fokus på at holde omkostningerne nede på alle parametre, så de kan tilbyde deres kunder internet med høj stabilitet og hastighed til en lav pris. Og hvordan gør de det?

Det gør de ved at være en onlineforretning. Det vil sige, at alt fra køb og kundeservice foregår online via chatbots, FAQ’er, oversigter mv. De har taget onlineselvbetjening til et nyt niveau, hvor alt kan klares på kundens præmisser – når som helst og hvor som helst. 

KAZOOM-internet – Danmarks billigste fibernet

Hele KAZOOMs forretningsstrategi er med til at gøre dem til det billigste fibernet i Danmark. De har kun ét produkt på hylden, og du er ikke tvunget til at købe medfølgende tjenester, blot fordi en leverandør ønsker det eller har en særlig samarbejdspartner. De har til gengæld lavet en liste med anbefalinger til streamingtjenester og lignende. 

Og til den vigtigste del: du skal have din egen router. Som interneteksperter ved de, at routere er forskellige, og de vil ikke tvinge dig til at bruge en tvivlsom router. Du skal derfor anskaffe dig din egen router. Hvis du allerede ejer en, kan du naturligvis bruge dén. Hvis ikke, har de lavet en hel oversigt over anbefalede router, du kan købe. Så kan du få den router, du helst vil have.

Kan du få KAZOOM-internet? 

Det kommer an på, hvor du har bopæl. Selvom KAZOOM hellere end gerne vil levere fibernet til dig, er det ikke sikkert, at det er muligt. Heldigvis kan du nemt og hurtigt find ud af, om det er muligt. Du skal blot indtaste din adresse enten på KAZOOMs hjemmeside eller her på Internetpriser.dk, hvor du kan se, hvilken abonnementer der er tilgængelige for dig. 

Hvad siger kunderne om KAZOOM på Trustpilot?

For at kunne give dig al den information, du har brug for, for at kunne træffe et velovervejet valg, finder du et link til KAZOOMs trustpilot her på siden. På den måde kan du læse om tidligere og nuværende kunders oplevelser med dem og deres produkt. 

Selvom vi forsøger at gøre det nemmere for dig at købe KAZOOMs internetløsning, så er vi på ingen måde afhængige af dem. Internetpriser.dk er en selvstændig virksomhed, hvor vi samler alle Danmarks bedste internetpriser, for at du kan sammenligne de forskellige abonnementer med hinanden. Husk desuden altid at foretage en internethastighedstest – og gerne regelmæssigt – så du er sikker på, at du får det, du betaler for.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked