Hiper

Hiper blev stiftet tilbage i 2015, og blev i slutningen af 2018 købt af TDC.

Bag ved selskabet stod de to tidligere medstifter af Fullrate, Stig Myken og Nicolai Lamborg samt Simon Skals, der har stor erfaring indenfor telebranchen.

Hiper bruger TDC’s fibernet, kobbernet og kabel tv, hvor de leverer den maksimale hastighed til en fast lav pris. Selskabet leverer kun internet, så du finder derfor hverken TV eller telefoni hos Hiper.

Hipers mål er ifølge dem selv at gøre op med den verserende jungle af både abbonementer og ikke mindst pakkeløsninger, som findes hos mange øvrige selskaber. I stedet ønsker man at give danskerne et simpelt valg inden for internetforbindelser på 10-100 mbit forbindelser til en fast lav pris.

Hvad siger kunderne?

Hipers kunder giver overordnet selskabet gode anmeldelser. De positive anmeldelser er fra folk der er tilfredse med produktet og deres kundeservice, mens der ligesom med de andre selskaber er negative anmeldelser fra folk, der har oplevet en ustabil forbindelse.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Forbindelsestype
Telefonstik (ADSL)
Kabel-TV (COAX)
Fiber
Download
Upload
Pris / md.
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked