Hiper

Synes du også, at det kan være jungle at navigere i de forskellige internetudbydere og deres forskellige pakkeløsninger? Så er du langt fra den eneste. Hele grundessensen bag Hiper er netop dette. Derfor fokuserer de udelukkende på internet – og kun den gode af slagsen, som er nem for den enkelte dansker at forstå, bestille og installere. 

Uanset hvilke af Hipers bredbåndsprodukter du vælger, vil der være inkluderet en trådløs router. Du kan vælge imellem bredbånd via telefonstik, bredbånd via kabel-TV og bredbånd via fiber, hvor du ved flere af dem kan få op til 1000 Mbit. Med Hiper er du garanteret stabilt internet til fornuftige priser i en overskuelig platform, da de kun beskæftiger sig med internet og intet andet. 

Hvem ejer Hiper? 

Hiper blev stiftet i 2015 af de to tidligere medstiftere af Fullrate Stig Myken og Nicolai Lamborg samt Simon Skals, som har stor erfaring fra telebranchen. I slutningen af 2018 blev virksomheden opkøbt og er i dag ejet af TDC

Hiper bruger TDC’s fibernet, kobbernet og kabel-tv, hvor de leverer den maksimale hastighed til en fast lav pris. Selskabet leverer kun internet, så du finder hverken TV eller telefoni hos Hiper. Det mener de selv er med til at gøre deres produktsortiment mere overskueligt for forbrugerne. 

Hiper internet – få via telefonstik, kabel-TV og fiber

Hipers mål er gøre op med den verserende jungle af både abonnementer og pakkeløsninger, som findes hos mange øvrige selskaber. I stedet ønsker de at give danskerne et simpelt valg inden for internetforbindelser på 10-100 Mbit til en fast lav pris. 

Derfor er deres produktsortiment også enkelt: bredbånd via telefonstik, bredbånd via kabel-TV og bredbånd via fiber. Du har altså rig mulighed for at vælge den variant, der passer til dine behov, men uden al forvirringen med andre teleydelser. 

Det er dog vigtigt at have in mente, at det ikke er garanteret, at du kan få den internettype, du ønsker. Dét kommer nemlig an på din adresse. Du kan nemt tjekke din adresse hos dem for at se, hvad de kan tilbyde dig, eller du kan søge på din adresse her på Internetpriser.dk. 

Foretag en hastighedstest på dit Hiper-internet

Uanset om du overvejer at investere i et af Hipers produkter, eller du allerede ejer det, bør du regelmæssigt tjekke, om du får den hastighed, du forventer. Det er supernemt og kan gøres ved at bruge vores speedtest, hvor du kan tjekke dit nuværende wifi.

På Internetpriser.dk har vi vores egen hastighedstest til at tjekke internetforbindelse. Her vil du blive serveret data som download, upload, Jitter og Ping, som er med til at vise tilstanden på din nuværende netværksforbindelse. På den måde sikrer du dig, at du får det, du betaler for. Husk dog på, at der kan være mange grunde til, at du ikke har den internetforbindelse, du betaler for. Det kan blandt meget andet skyldes placeringen af routeren og manglende rækkevidde. Dette kan du læse mere om i vores guide, hvor du også kan finde løsningen på din dårlige internetforbindelse. 

Ikke overbevist? Så læs Hipers Trustpilot 

Trustpilot lyver ikke. Her kan alle tidligere og nuværende kunder rate den ydelse, service eller produkt, de har modtaget. Hiper klarer sig utroligt godt med stor kundetilfreds, hvilket du kan se ved at tilgå linket til deres Trustpilot her på siden. 

Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke har nogen aftale med Hiper eller andre af vores leverandører, og derfor er uafhængige af dem. Vi har intet at gøre med de priser, abonnementer eller pakkeløsninger, der vises her på siden, da disse trækkes automatisk på baggrund af flere parametre. Du kan derfor trygt sammenligne en af Hipers løsninger med andre internetleverandører her hos os.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Telefonstik
Kabel-TV
Fiber
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked