Wizer

Gigabit.dk har Danmarks mest tilfredse kunder og drives af dedikerede dataloger. Som kunde får du svar af teknisk kompetente medarbejdere, som ved, hvad de udtaler sig om.

Fiber er vores flagskib, og vi udbyder fiber til 120.000 husstande i Hovedstadsområdet. Derudover er mange af de større byer i Danmark delvist dækket – fx Aarhus, Odense og Ålborg.

Gigabit.dk er landsdækkende på XDSL (bredbånd gennem telefonstik). Kunden modtager altid den højest mulige hastighed til samme, faste pris.

Alle produkter leveres med fast IPV4 såvel som IPV6 adresser. Den service kan enten ikke fås, eller koster ekstra hos andre leverandører, men vi insisterer på at levere god kvalitet.

Gigabit ejes af de tre stiftere, er 100% danskejet og grundlagt for egne midler. Vi kan derfor koncentrere os om kunderne og et stabilt produkt.

Vi ser frem til at gøre os umage for dig!

 

OBS: GIGABIT er blevet til Wizer

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked