DanskNet

Selskabet DanskNet blev stiftet i 2005, hvor de startede med at levere internet og IP telefoni via kobbernettet til både privat- og erhvervskunder.

Efter lanceringen har de udvidet til også at levere internet via fibernet og mobilbredbånd.

DanskNets priser på internet via kobbernettet og fibernettet er blandt de billigste på markedet, mens deres priser på mobilbredbånd er lidt højere end en række af deres konkurrenter.

Virksomheden er som navnet antyder landsdækkende og takket være deres særlige infrastruktur der er baseret op fiberkredsløb med maksimal redundans kan man undgå en lang række typer af nedbrud som mange øvrige virksomheder kæmper med, hvilket er kundens garanti for at få både en hurtig og ikke mindst pålidelig internetforbindelse.

Hvad siger kunderne?

Udover at levere en af de bedste og mest pålidelige internetforbindelse på markedet så har DanskNet også stort fokus på deres kundeservice, hvilket afspejler sig i anmeldelserne af selskabet på Trustpilot. Her man finder man således rigtigt mange positive anmeldelser af selskabet i en lang række forskellige situationer.

Selskabet har som standard en 24 timers teknisk support, som står klar til at hjælpe deres kunder, hvis de har nogle problemer med deres internet.

Resultater

Filtrer
Resultater for din adresse
Forbindelsestype
Download
MBIT/S
Upload
MBIT/S
Pris / md.
0150 DKK
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked