DanskNet

Selskabet DanskNet blev stiftet i 2005, hvor de startede med at levere internet og IP telefoni via kobbernettet til både privat- og erhvervskunder.

Efter lanceringen har de udvidet til også at levere internet via fibernet og mobilbredbånd.

DanskNets priser på internet via kobbernettet og fibernettet er blandt de billigste på markedet, mens deres priser på mobilbredbånd er lidt højere end en række af deres konkurrenter.

Virksomheden er som navnet antyder landsdækkende og takket være deres særlige infrastruktur der er baseret op fiberkredsløb med maksimal redundans kan man undgå en lang række typer af nedbrud som mange øvrige virksomheder kæmper med, hvilket er kundens garanti for at få både en hurtig og ikke mindst pålidelig internetforbindelse.

Hvad siger kunderne?

Udover at levere en af de bedste og mest pålidelige internetforbindelse på markedet så har DanskNet også stort fokus på deres kundeservice, hvilket afspejler sig i anmeldelserne af selskabet på Trustpilot. Her man finder man således rigtigt mange positive anmeldelser af selskabet i en lang række forskellige situationer.

Selskabet har som standard en 24 timers teknisk support, som står klar til at hjælpe deres kunder, hvis de har nogle problemer med deres internet.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked