Call Me

Call me blev stiftet i 1997 under navnet Debitel, hvilket de hed indtil Telia opkøbte selskabet i år 2007. Selskabet er i dag et af de største på markedet med over 250.000 kunder. Og netop kunderne kommer altid først hos Call me.

Virksomheden er nemlig særligt kendt for deres store indsats for at holde på og ikke mindst at belønne deres kunder. De tilbyder blandt andet derfor en række attraktive samlerabatter på mobilebredbånd og tilbyder desuden førstekøbsret på nyere smartphones.

Blandt andet takket være mange af disse tiltag blev virksomheden i 2015 kåret til at have de mest loyale kunder i Danmark.

Derudover har Call me også fået stor succes og ikke mindst stor folkelig appel via deres mange velkendte anti-mobningsreklamer. Her er de særligt blevet kendt for deres ’Tal ordentligt’ kampagne, hvor de holder foredrag og støtter skoler i kampen mod mobning.

Call me var i lang tid det eneste lavprisselskab herhjemme, som leverede mobilabonnementer og mobilbredbånd på 4G-masterne, men i dag er 4G blevet standarden blandt de danske mobilselskaber. Selskabet tilbyder dog stadig yderst konkurrencedygtige produkter til ligeså konkurrencedygtige priser.

Resultater

Filtrer
Resultater for din adresse
Forbindelsestype
Download
MBIT/S
Upload
MBIT/S
Pris / md.
0150 DKK
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked