Call Me

Call me blev stiftet i 1997 under navnet Debitel, hvilket de hed indtil Telia opkøbte selskabet i år 2007. Selskabet er i dag et af de største på markedet med over 250.000 kunder. Og netop kunderne kommer altid først hos Call me.

Virksomheden er nemlig særligt kendt for deres store indsats for at holde på og ikke mindst at belønne deres kunder. De tilbyder blandt andet derfor en række attraktive samlerabatter på mobilebredbånd og tilbyder desuden førstekøbsret på nyere smartphones.

Blandt andet takket være mange af disse tiltag blev virksomheden i 2015 kåret til at have de mest loyale kunder i Danmark.

Derudover har Call me også fået stor succes og ikke mindst stor folkelig appel via deres mange velkendte anti-mobningsreklamer. Her er de særligt blevet kendt for deres ’Tal ordentligt’ kampagne, hvor de holder foredrag og støtter skoler i kampen mod mobning.

Call me var i lang tid det eneste lavprisselskab herhjemme, som leverede mobilabonnementer og mobilbredbånd på 4G-masterne, men i dag er 4G blevet standarden blandt de danske mobilselskaber. Selskabet tilbyder dog stadig yderst konkurrencedygtige produkter til ligeså konkurrencedygtige priser.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked