BOLIG·NET

Bolignet (Også stavet Bolig:net) leverer bredbåndsløsninger til boligforeninger og private.

Bolignet blev grundlagt i 2001, og betegner sig selv som en af Danmarks dygtigste virksomheder på området. Væksten skyldes deres evne til at omsætte teknologisk viden til enkle og brugerorienterede løsninger, som de kombinerer med dedikeret og kompetent kundeservice og konkurrencedygtige priser

Bolignet’s internet er baseret på fiberbredbånd. der er mere stabilt og fremtidssikret og gør, at du ikke skal skifte internetforbindelse i mange år frem.

Hvis du har fibernet i forvejen, genbruger Bolignet kablerne og kan starte straks. Hvis der først skal skabes fiberforbindelse fra vejen til din ejendom, sørger de for nedgravning af kabel og fuld genetablering af haven. Det er gratis hvis afstanden er max 30 m. Udover 30 m er der en engangsudgift på 500 kr./m.

Ved længere ferie og fravær kan du endda sætte dit internet på pause i op til 6 mdr. ad gangen og spare abonnementet.

Resultater

Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked