3 (Hi3G Denmark)

3 (Hi3G Denmark) også kaldet 3,  er det selskab i Danmark, som leverer telefoni og mobilt bredbånd i flest lande til samme pris.

3 (Hi3G Denmark) blev lanceret i Danmark tilbage i 2003, hvor de lancerede det første 3G netværk i Danmark. De er senere hen lanceret deres eget 4G netværk i store dele af landet, men de har ikke ligeså mange master som TDC eller Telia og Telenor.

Selvom at de ikke har ligeså mange master, så vil du langt de fleste steder have en fin forbindelse, når du er på nettet.

Mobilbredbånd løsningerne hos 3 er rettet mod folk, der gerne vil kunne være på nettet i udlandet til samme pris. 3 har 5 værdier som er rettesnoren for alt hvad de foretager sig i deres daglige arbejde: Fun – Ownership – Reliable – Challenging – Eazy

Det er afgørende for 3 at både deres kunder og ikke mindst deres samarbejdspartnere har stor tillid til dem og det sker kun, hvis de optræder pålideligt, samt udviser både ejerskab og ikke mindst ansvar for alle dele af samarbejdet – også når der opstår problemer undervejs.

3 har derfor overvejende et godt rygte blandt sine både danske og ikke mindst svenske kunder og betegnes som en virksomhed af høj kvalitet og faglighed.

Resultater

Filtrer
Resultater for din adresse
Forbindelsestype
Mobilt bredbånd
Download
MBIT/S
Upload
MBIT/S
Pris / md.
0150 DKK
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sorter efter:
Udbyder Download Upload Oprettelse Pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked