YouSee indfører valgfrihed på bredbåndsmarkedet

Pressemeddelse fra YouSee:

Som den første bredbåndsudbyder giver YouSee sine kunder adgang til selv at bestemme fordelingen mellem up- og downloadhastighed på deres bredbåndsforbindelse. Det betyder, at kunderne løbende – og med minutters varsel – kan ændre fordelingen mellem up- og downloadhastighed på deres forbindelse.

”Vi har øget valgfriheden på tv-markedet, og det samme ønsker vi at gøre på bredbåndsmarkedet. Derfor indfører vi et nyt bredbåndskoncept, Bland Selv, hvor kunderne individuelt vælger den hastighedskombination, der passer bedst til deres behov,” siger Mathias Berg, der er chef for YouSee.

Med lanceringen af ’Bredbånd med Bland Selv’ får YouSee’s bredbåndskunder også adgang til såkaldt symmetriske hastigheder, hvor up- og download sker med samme hastighed.

”Jeg er overbevist om, at de fleste fortsat vil vælge en kombination med høj downloadhastighed, for det passer bedst til f.eks. streaming af film over nettet. Men der vil selvfølgelig være enkelte, som af forskellige grunde foretrækker samme up- og downloadhastighed, og det kan YouSee også tilbyde dem,” siger Mathias Berg.

Lanceringen af Bland Selv er et fundamentalt opgør med det hidtidige meget stive bredbåndsmarked, hvor kunderne kun kan vælge mellem faste downloadhastigheder. Fremover vil berdbånd fra YouSee blive tilbudt som totalhastigheder, inden for hvilken kunderne selv vælger en kombination af up- og downloadhastighed.

Priser og hastigheder på YouSee Bredbånd med Bland Selv offentliggøres den 1. oktober.

 

Fakta

Bredbånd med Bland Selv kommer til at bestå af et antal standardprodukter med hver sin totalhastighed. Hvert af disse vil bestå af tre forskellige kombinationer af up- og downloadhastighed.

Et tænkt eksempel (hvor downloadhastigheden står til venstre) kan være:

·  Totalhastighed 48 Mbit/s: Vælg mellem 40/8, 32/16 og 24/24

Når kunden har valgt sit bredbåndsprodukt, kan han eller hun når som helst vælge mellem de tre forskellige hastighedskombinationer. Med en totalhastighed på f.eks. 48 Mbit/s kan kunden eksempelvis vælge en kombination på 40 Mbit/s download og 8 Mbit/s upload om aftenen, når familiens medlemmer streamer film og ser web-tv over nettet og derfor har brug for stor downloadkapacitet. Inden de gå i seng, ændrer de forbindelsen til 24/24, fordi de har brug for maksimal uploadhastighed, mens hjemmets computere om natten laver backup af f.eks. foto til en lagerplads på nettet.

Ændringer i hastighedskombinationen sker på nettet via Mit YouSee og træder i kraft inden for 10 min. Det koster ikke noget at ændre hastighedskombination.

YouSee Bredbånd med Bland Selv giver desuden fri adgang til streaming af YouSee Web-tv og YouMusic med ca. 20 mio. musiknumre.

 

Hold øje med YouSees profil her på Internetpriser.dk når de nye ændringer træder i kraft.

Seneste indlæg

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked