fredag, 19 maj 2017 02:00

Pristjek på internet: Få det billigste mobilabonnement med dataroaming i EU

Bedøm denne artikel
(9 bedømmelser)

Hos Internetpriser.dk har vi lavet en hurtig og nem prissammenligning der giver et overblik over nogle gode løsninger til dig der måtte mangle internet på farten/ferien i EU.

EU har netop i en ny aftale omkring dataroaming fastlagt, at mobilselskaberne ikke må opkræve gebyrer for, at der anvendes data i Europa - aftalen træder i kraft d. 15 juni 2017 hvilket er godt nyt for dem der måtte bruge ferien i EU og samtidig anvender internet. I den forbindelse har de fleste mobilselskaber valgt at lancere nye mobilabonnementer her i de foregående måneder, disse kan enten kun anvendes i Danmark eller i Danmark og EU.

Internetpriser.dk har gennemgået alle de mobilabonnementer der inkluderer dataroaming i EU og som har opdateret deres abonnementer så de stemmer overens med EU's nye roamingaftale, derfor er enkelte undladt da disse har nogle dage endnu til at skifte deres abonnementer, men derudover kan du hurtigt se hvilket EU-abonnement der matcher dit behov og hvilket der er billigst hvis du skal anvende din smartphone til at gå på nettet på ferien.  

Læs også: Få billigt internet via SIM kort til din smartphone

 

Her får du det billigste mobil abonnement med dataroaming i EU

Der er Fullrate, 3, Oister, Plenti, YouSee, CBB Mobil, tjeep, Greentel, Telenor, TDC, Telia, Call Me, Telmore og Unotel at vælge imellem. Oister har valgt at lave deres abonnementer om så de endelig gælder i Europa, derfor kan man få en løsning hvor de har 2 timers tale i Danmark og EU, samt 2 GB data (Alle 2 GB data kan bruges i hele EU efter d. 15. juni 2017) for 79 kr./md.  Det er klart et af de billigste abonnementer, ikke til storforbrugeren som har Google Maps kørende på kør-selv-ferien, eller streamer Netflix til ungerne på bagsædet, men blot skal tjekke mails, se nyheder fra hjemmefronten og så lige gå på lidt Facebook i ny og næ.

Greentel giver også mulighed for en billig løsning, magen til Oister stort set.

 

OBS: Artiklen bliver opdateret så snart alle mobilselskaber har opdateret abonnementerne.

Senest ændret tirsdag, 04 juli 2017 11:31

Få besked når du kan spare penge

Tilmeld dig vores prisagent i dag på under 2 minutter og få automatisk besked fremover

Opret prisagent