Priser i hele

København

København

Find det billigste og bedste internet i København via internetpriser.dk

Find den billigste og bedste internet løsning til din bolig i København på få øjeblikke.

Her kan du sammenligne de fleste internetforbindelser i Københavns postnumre og derved spare mange penge årligt – blot med få minutters arbejde – det er ikke svært at skifte/få en ny internetudbyder til din adresse.

Internetforbindelserne er sorteret efter den samlede pris i 6 måneder, ønsker du at uddybe dine søgekriterier, kan du klikke på søgefunktionerne herunder og finde det billigste bredbånd i København. Bestil internet til hjemmet via Telefonstik, Kabel TV eller Fibernet, hvis det er tilgængeligt i København på din specifikke adresse.

Bemærk: Hastigheden på din adresse, kan du se når du går videre til udbyderens hjemmeside.

Skriv din præcise adresse for at få det bedste resultat:
Filtrer
forbindelser på din adresse forbindelser fundet
Filtrer
x
Min. Hastighed
Max. pris / md.
Forbindelsestype
Telefonstik
Kabel-TV
Fiber
Mob. bredbånd
Diverse
Inkl. trådløs router
Statisk IP mulig
Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Internetpriser.dk er en gratis service der tjener penge ved at sende trafik/kunder over til internetudbyderne – dette har ikke indflydelse på rankeringen eller visningen af internetudbyderne og deres forbindelser eller tilbud, da servicen skal være så objektiv som mulig.

Støt os ved at klikke på “Gå til udbyder” knappen i pristabellerne og foretag din bestilling online hos internetudbyderen du vil handle hos, dermed sikre du den fortsatte drift og udvikling af Internetpriser.dk.

På forhånd tak


Internetpriser.dk er ikke en internetudbyder, men en sammenligningsside med priser fra så vidt mulig alle landsdækkende internetudbydere.
Sorter efter:
Udbyder Min. Hastighed Upload Oprettelse Max. pris / md. Pris / 6mdr.
Ingen resultater

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked