Billigt mobilt bredbånd – her får du den bedste pris

Vi har sammenlignet priserne hos de forskellige udbyder af mobilt bredbånd og fundet den billigste.
Mobilt bredbånd router

De fleste danskere har stået i en situation, hvor al data er opbrugt, og der er uoverskueligt lang tid til starten på næste måned, hvor kontoen bliver fyldt op igen. Det er frustrerende, og det tester for alvor tålmodigheden. Vi vil heldigvis gerne komme dig til undsætning, og hjælpe dig med at finde den bedste mobile bredbåndsløsning til den billigste pris.

Læs også: Gratis streaming i Danmark 

Med godt mobilt bredbånd er det slut med skrigende unger på bagsædet

Med godt mobilt bredbånd kommer bilturen til Italien til at føles som en smuttur til dit lokale supermarked. Roen sænker sig i bilen, og du slipper for larmende børn på bagsiden, der brokker sig over den langsomme eller ikke tilstedeværende internetforbindelse på Ipad’en.

Det er måske ønsketænkning, at en god internetforbindelse kan skabe ro i bilen eller sommerhuset, men det sparer dig under alle omstændigheder for nogle unødvendige frustrationer. I det følgende vil vi præsentere dig for et udpluk af udbydere, der tilbyder billigt mobilt bredbånd.

Læs også: Kan jeg få fibernet? 

Billigt mobilt bredbånd fås her

Her hos Internetpriser.dk sammenligner vi priserne på bredbånd, mobilt bredbånd og fibernet, hvor evig eneste dag. Derfor har vi det forkromede overblik over et ellers uoverskueligt marked. Det overblik vil vi gerne dele med dig.

Det sker desværre oftere end mand tror, at den helt almindelige dansker som du og jeg, betaler alt for meget for vores internetløsninger. Derfor kan det ofte godt betale sig at sammenligne priserne hos de forskellige udbydere, inden man vælger bredbåndsløsning. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis man holder øjnene åbne.

I vores undersøgelse har vi sammenlignet priserne for mobilt bredbånd hos de danske udbydere, hvor vi har selekteret efter udbyderen med den billigste pris pr. måned. Det er væsentligt at være opmærksom på, at nogle udbyderne kører med en fast bindingsperiode, hvor andre ikke tvinger dig til at binde dig.   

resultat internet forbindelser

Tal hentet d. 28 januar 2021

Oister har det billigste mobile bredbånd

Vores undersøgelse konkluderer at Oister i øjeblikket har Danmarks billigste mobile bredbånd. Så hvis du lige nu er på udkig efter en ny udbyder, så bør du helt klart overveje Oister, der tilbyder en fordelagtigt løsning, hvor du kun skal betale 49 kroner om måneden. 

For de 49 kroner får du 5GB data, som gerne skulle kunne holde dig og dine børn kørende på turen til Italien. Det fede ved Oisters løsning er, at de ikke nok med at være de billigste også kører med gratis oprettelse. Det betyder helt kort forklaret, at du får det første år, kun skal betale 588 danske kroner. 

Har du brug for mere data? Så vælg Oisters løsning med 20 GB 

Konkurrenterne i undersøgelsen kan ikke engang vælte Oister af tronen, når der skal dystes om flere gigabyte til en fordelagtig pris. Her løber Oister igen med medaljen som den billigste udbyder. 

Så hvis du har brug for et mobilt bredbåndsabonnement med mere end 5GB data, så bør du overveje Oisters abonnement med 20 GB, som du finder på tredjepladsen på vores liste. Her får du 20 GB til 89 kroner om måneden, og du slipper igen for at betale for oprettelse. Prisen for det første lander på 1.068 kroner. 

Det er altså en pris, man kan forsholde sig til.

Seneste indlæg

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked