Internetpriser.dk's hastighedstest

Sådan tages hastighedstesten

For at sikre det mest præcise resultat, skal du sørge for følgende:

1) Forbind en computer i hjemmet direkte med din router via et RJ45 kabel (alm. netkabel).

2) Sluk for øvrige enheder i hjemmet der anvender internetforbindelsen.

3) Afslut øvrige programmer, der kan have indflydelse på internetforbindelsen på den computer der testes fra.

Hastighedstest på under 40 sekunder

Hastighedstesten tager typisk under 40 sekunder og udover hastigheden, gives der et indblik i kvaliteten af din internetforbindelse. Det er aldrig nok blot at vise download og upload hastigheder, da ping, jitter og packetloss har en stor indflydelse på hvor hurtigt tingene indlæses på dine indheder.

Kig ikke kun på hastigheden

Hastigheden på din internetforbindelse, skal så vidt muligt være i det niveau der er bestilt, men også kvaliteten af signalet skal være i orden, ellers vil man uanset hastigheden, føle at alle enhederne står og venter på at indlæse indholdet.

PING: Bør typisk ikke være mere end 10-30 ms - det beskriver hvor hurtigt der går fra man sender en datapakke til en server og den kommer retur i millisekunder.
Afstanden til en server hvor dataen hentes fra, kan også give en højere ping, så i hastighedstesten kan man eventuelt prøve at skifte server i dropdown menuen under Begynd / Go knappen, hvis man oplever en for høj pingtid.

JITTER: Angiver hvor mange af de pings i testen der er succesfulde, er Jitter 0 ms, vil testens mange små tests med datapakker være succesfulde, er der Jitter i form af ms, så vil der have været en variation af dem.

PACKETLOSS: Beskriver hvor mange af de datapakker (pings) der vender retur i hastighedstesten, det er et parametre vi ikke har aktiveret i testen, da vi sjældent bliver ramt af dette problem i Danmark, hvor kvaliteten af internetforbindelserne og udstyret er højt, men hvis der skulle være packetloss, så vil dette give udfald i indholdet fra nettet og fejl.

DOWNLOAD: Hastigheden til din enhed (Hente hastigheden) jo højere et tal jo hurtigere kan du hente data med og dermed undgå ventetider.

UPLOAD: Hastigheden fra din enhed (Sende hastigheden) jo højere et tal jo hurtigere kan du sende data med og dermed undgå at ventetider.

Får jeg nok hastighed for mine penge?

Det er et spørgsmål som rigtigt mange kunder stiller sig selv - og derfor vil vi hos internetpriser.dk hjælpe dig med at finde ud af, hvor hurtigt dit internet er, så du kan afgøre om du får nok for pengene. Ved hjælp af vores internet hastighedstest analyserer vi hvor hurtigt din internetforbindelse er og sammenligner din forbindelse med hvad danske internetselskaber udbyder.

Testen er fuldstændig gratis og uden nogen form for bindinger.

Sammenlign internethastigheder og find den bedste løsning for dig

Hos internetpriser.dk gør vi det let for dig at finde ud af om du har en hastighed, der passer med det du betaler for, og om du kan få det billigere.

Når du har fået analyseret din hastighed sammenligner vi din internethastighed med internethastigheder og priser fra andre danske internetudbydere. Du kan dermed hurtigt danne dig et overblik og sammenligne din hastighed og ikke mindst din pris med andre selskaber. Du kan med andre ord finde ud af, om du betaler for meget for en hastighed du kan få billigere hos et andet selskab. Internetpriser.dk er et objektivt sammenligningsværktøj – og derfor kan du stole 100% på, at du får korrekte vurderinger af hastigheder og priser.

Tag testen uanset enhed

Hos internetpriser.dk ved vi godt at smartphones og tablets er en uundværlig del af hverdagen, og derfor kan du selvfølgelig tag testen og få både resultater og sammenligninger på dem.

Du kan tage internettesten hos internetpriser.dk enten via din computer, tablet eller smartphone. Uanset hvilken enhed du bruger kan vi med sikkerhed fastslå hvor hurtigt din internetforbindelse er.

Test dit internet regelmæssigt

Internetmarkedet er i konstant udvikling. Derfor er det er vigtigt, at du regelmæssigt tester din internetforbindelse. Der kommer hele tiden nye, bedre forbindelser og teknologier som betyder, at du med fordel kan skifte din nuværende internforbindelse ud med en nyere og bedre version. Dine digitale behov svinger også meget. Derfor er det en god idé at teste efter om du har den ønsket hastighed, hvis du gerne vil til at streame eller game mere.

Vi matcher dine behov hos Internetpriser.dk

Hos internetpriser.dk sammenligner vi priser og hastigheder fra alle danske internetudbydere. Vi ved godt det er en jungle at finde rundt på det danske internetmarked og derfor hjælper vi dig med at finde den internetforbindelse, som matcher dine behov - uanset om du surfer, er gamer eller den store streamer.

Internetpriser.dk eksisterer således for at servicere dig. Og ved hjælp af vores gennemtestede søgeværktøj får du det bedste overblik over hvilke danske internetudbydere der kan levere internet til der hvor du bor.

Intenetpriser.dk hjælper dig med at søge frit så du nemt finder det internet der passer bedst til dig.

Vi har gjort det nemt for dig at finde den optimale internløsning, så den matcher dine behov. Vi hjælper med at afdække mulighederne indenfor bredbånd, hvad end det er via telefon – eller antennestik, samt mobilt bredbånd og alle teknologierne hertil såsom USB modem, SIM kort og løsninger til tablets eller hjemmet. Vores søgeværktøj gør det desuden nemt at søge efter den ønskede hastighed og pris, og du kan tilmed oprette en prisagent så du får besked med det samme, når du kan spare penge.

Internetpriser.dk bestræber på at have alle landsdækkende internetselskaber i vores portefølje så du kan få et nøjagtigt indblik i internetmarkedet. Derfor kan du også søge på konkrete selskaber såsom Oister, Boxer og Waoo og se hvad de kan tilbyde.

Find det hurtigste fibernet her:

KLIK HER!

Få besked når du kan spare penge

Tilmeld dig vores prisagent i dag på under 2 minutter og få automatisk besked fremover

Opret prisagent