Stofa klar med internet uden TV pakke

Stofa kan i løbet af 4. kvartal i år, tilbyde internet uden TV pakke. 

Tidligere har det ikke været teknisk muligt at sælge internet og TV særskilt hos bla. kabel TV kunder, dette er heldigvis snart en mulighed hos Stofa. 

Det er tit en udfordring hos forbrugerne, når man tvinges ud i et større månedligt beløb med TV pakker for at få internet adgang, når der ikke er andre udbydere i området der kan hamle op med kabel TV nettets hastigheder.

Derfor bliver det i 2015 året hvor internettet bliver frigivet hos kabel TV kunderne uden andre produkter.

100.000+ internetkunder får nye muligheder

De nye internet muligheder for at vælge bredbånd uden et tv-produkt i kabelnettet, vil i første omgang blive tilgængelige i størstedelen af Stofas eget kabelnet, der bla. omfatter Billund, Faaborg, Næstved, Rødby, Skælskør, Slagelse, Sorø og Sønderborg.

Samt vil det også blive muligt i Antenneforeningen Århus, Løkken Antennelaug og Vorbasse Antenneforening.

Mængden af antenneforeninger, hvorigennem Stofa kan tilbyde internet uden tv, forventes at stige markant i løbet af det kommende år, efterhånden som teknikken opgraderes i de enkelte lokale anlæg og aftalerne med hver antenneforening går igennem.

Ønsker du at få besked når Stofa er klar? 

Opret blot en prisagent på Internetpriser.dk og vælg Stofa som selskab der skal overvåges. Her vil du modtage en mail når der kommer nyheder hos Stofa.

Gå til Prisagenten her >>

Gå direkte til Stofa her >>

Seneste indlæg

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked