Hiper er løs! Bredbåndskrigen er brudt ud!

Se hvad Hiper har af muligheder >>

 

Danmarks nye bredbåndsselskab Hiper A/S, er for et stykke tid gået i luften og har lanceret et nyt koncept hvor man betaler en fast lav månedlig ydelse, men samtidig får alt hvad forbindelsen på ens adresse kan trække.

Internetpriser.dk’s brugere har også taget Hiper godt til sig, hvor over 25% af alle brugere vælger at bestille hos Hiper. Det er meget imponerende at et forhåndsvis nyt internetselskab kan trække så mange kunder til sig på kort tid, samtidig viser deres Trustpilot profil yderst tilfredse kunder med en TrustScore på 8.5 d.d..

Hipers koncept går på udelukkende at tilbyde bredbånd via 3 internetløsninger: Via telefonstik, via kabel-tv og fibernet og derfor kun have fokus på et kerneprodukt: Internetforbindelsen.
Stig Myken – adm. direktør hos Hiper A/S fortæller følgende til Berlingske:

“Det vil nok blive opfattet som priskrig, for det bliver aggressivt, men det skal vi også være, fordi vi ikke har alt det andet – mobiltelefoni og TV – med. Som rendyrket bredbåndsbutik skal produktet stå knivskarpt, og vi skal leve af at være ekstremt effektive, uanset hvilket net vi leverer forbindelsen gennem”.

Målet er 10.000 kunder inden udgangen af 2017
Hipers mål er at nå op på 10.000 bredbåndskunder inden udgangen af 2017, her fortæller Stig Myken at det vil give vished for om markedet tager godt imod Hiper.
Det som kommer Hipers kunder til gode, er at det er erfarne mennesker som står bag Hiper og dermed loves der agressive priser for at sætte gang i konkurrencen.

De 3 stiftere af Hiper er folk fra branchen, nemlig Stig Myken som var en af medstifterne til Fullrate, som TDC købte, dertil også Nicolai Lamborg, samt Simon Skals, så forventningen er stor.
Det som gør at Hiper kan nå at dække mange adresser i Danmark på kort tid, er ved at de leje sig ind hos andre internetudbydere, primært TDC. Derfor går Hiper også ind på det fibernet som TDC købte af DONG omkring Hovedstaden og Nordsjælland, derudover vil TDC’s kabel-TV også blive anvendt – herunder via YouSee.

Se hvad Hiper har af muligheder >>

 

Seneste indlæg

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked