Hiper er favorit når der vælges internet!

Se hvad Hiper har af muligheder >>

Danmarks nye internetselskab Hiper A/S, har været i luften i noget tid nu og her på Internetpriser.dk får Hiper fuldt fokus fra brugerne, idet over 33% vælger Hiper som internetleverandør.

Og hvad er det så, som gør Hiper så attraktiv?

En kort forklaring er, at Hiper har gjort det at købe internet endnu mere simpelt – du får for samme pris, max hastighed på adressen, på deres site skal brugeren blot taste sin adresse ind, og med det samme matcher Hiper præcis den bedste og hurtigste forbindelse til en fast lav månedlig pris.

Men der er mere endnu! Ikke nok med det er billigt internet, og simpelt at få fat i, så giver Hiper også en trådløs router med til hjemmet inkl. i prisen!

Når du bestiller fiberbredbånd, eller internet via telefonstikket medfølger en Zyxel VMG3925-10A router, og til internet via Kabel-tv følger en Netgear C6250MR med, disse routere har trådløst internet med den nyeste 802.11ac-teknologi og de understøtter 2.4 GHz og 5 GHz signaler. Derudover sidder der 4 stk. 10/100/1000 Mbps porte i dem til kablede forbindelse i hjemmet.

Derfor er det meget attraktivt at vælge Hiper.

Det skal også bemærkes at Hiper kører med gratis oprettelse frem til 31/5-2016, så hop på Hiper raketten nu og skift i dag! Det er meget let!

Se hvad Hiper har af muligheder >>

Seneste indlæg

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked