Det nye Internetpriser.dk er online!

Det nye Internetpriser.dk 

Nu bliver det endnu lettere at finde den ønskede forbindelse der matcher dine behov. Fra i dag af er det nye Internetpriser.dk nemlig aktivt og det betyder at der nu er adgang til et værktøj der kan søge i alle internetforbindelser i Danmark.

Internetpriser.dks formål er at samle alle internetudbydere da vi ikke mener, at man kan skabe et rigtigt sammenligningssite uden at have alle forbindelser indekseret, det vil aldrig blive en objektiv fremstilling af søgeresultaterne, hvis det blot er få udvalgte.

Dermed sagt kan du frit søge i alle forbindelser indenfor bredbånd via telefonstik eller antennestik, samt mobilt bredbånd og alle teknologierne hertil såsom USB modem, SIM kort, løsninger til hjemmet eller til tablets, samt fibernet.

Noget at holde styr på

Det er naturligvis en opgave at holde styr på alle internetudbydere, samt hver deres måde at præsentere tilbud og forbindelser på. Derfor har vi fået udviklet et automatisk system der selv holder øje med ændringerne hos udbyderne, hvilket er en af de vigtige

ting, netop at have opdateret priser, samt 

 

Gratis prisagent og service

Servicen er helt gratis for brugeren, derfor vil vi sætte pris på hvis du giver din anbefaling af internetpriser.dk til alle omkring dig. 

Derudover har vi udviklet en Prisagent der holder øje med dine ønsker i netop dit postnummer. Det er helt unikt og kan bruges i mange sammenhæng, bla. kan du oprette en prisagent og indstille den til din egen udbyders priser og hastighed, herefter kan du få

besked den dag der kommer noget billigere eller bedre. 

Ønsker du at komme i kontakt med Internetpriser.dk, kan du finde mulighederne her.

OBS: Der kan forekomme fejl og mangler.

Seneste indlæg

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked