Danske gamere foretrækker internet fra Waoo

Danske gamere har i en ny undersøgelse kåret Waoo som værende de bedste internetudbydere. De danske e-sportsstjerners holdning flugter dermed rigtig godt med, hvad vores egne undersøgelser af diverse selskaber har vist.

Danske e-sportsstjerner bedømmer de danske internetudbydere

Dansk e-sport har været igennem en rivende udvikling i de sidste to år. I denne periode gået fra at være en lille nichesport til at være på alles læber og til at fylde både Boxen og Royal Arena. Men ingen gamer når ret langt uden sit internet. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at danske e-sportsstjerner er blevet attraktive for en lang række virksomheder, herunder også de danske internetudbydere.

Som gamer er man nemlig stærkt afhængig af at såvel ens computer, som mus, tastatur, høretelefoner og ikke mindst internetforbindelse fungerer uden problemer, hvis man skal kunne præstere sit allerbedste.

Netop af denne årsag valgte den danske hjemmeside Esport.dk tidligere i denne måned at lave en rundspørge blandt mere end 2400 gamere for at høre om deres præferencer, både når det gælder udstyr og ikke mindst internet.

Her pegede mere end 40% af alle gamere på Waoo som værende den bedste internetudbyder herhjemme. I alt tilkendegav 89% af alle gamerne at Waoo leverede en god ydelse. Kun 11% var sammenlagt af den overbevisning, at Waoo ofte oplevede fejl eller simpelthen leverede en skidt oplevelse og dermed ikke kunne anbefales.

På anden og tredjepladsen i undersøgelsen finder man til sammenligning Yousee og Fibia. Her tilkendegav henholdsvis 14 og 19% at de to virksomheder ikke kunne anbefales. Samlet set var der derfor tæt kamp i toppen af undersøgelsen, men Waoo skilte sig markant ud ved at hele 40% af respondenterne tilkendegav at virksomheden gav en ’super oplevelse’. For Yousee og Fibias vedkommende var der kun tale om henholdsvis 20,43 og 24,2% der mente dette.

I den anden ende af skalaen finder man omvendt virksomhederne Telia, Kabelplus og Telenor. Hele 32,59% af respondenterne mente, at Telia giver en decideret dårlig oplevelse og ikke kan anbefales til andre. For Kabelplus og Telenor var der her henholdsvis 29,2 og 28,8% der mente det samme.

Gamerne er i tråd med vores brugere

VI har selv her på Internetpriser.dk anmeldt de forskellige internetudbydere i Danmark. I vores egen undersøgelse fik såvel Waoo, Yousee og Fibia ros for at levere hurtigt internet imens de har fået mere kritik for at levere en dårligere service. Hovedtrækket ved to af disse tre selskaber er ikke så overraskende, at de lever fibernet, hvilket er langt hurtigere og mere stabilt end almindeligt internet.

I forhold til de negative anmeldelser i undersøgelsen, så flugter det også med vores tidligere undersøgelser. Både Telia og Telenor har i flere år været plaget af utilfredse kunder, men det understreger også blot begge virksomheders store størrelse.

Gamernes holdning kan få stor betydning for internt selskabernes image

Selvom at denne undersøgelse kun er en af mange, skal man ikke undervurdere den store værdi der kan lægge i for danske internetudbydere, at have et godt ry hos de danske gamere. Der er her tale om en særlig gruppe af brugere som kan nå ud til rigtigt mange fans og som samtidig har relativ stor indsigt i de tekniske aspekter bag hvordan internetforbindelser fungerer. Det er derfor slet ikke utænkeligt, at vi vil komme til at se endnu mere til denne slags undersøgelser i fremtiden. Her hos intenetpriser.dk følger vi selvfølgelig udviklingen og fortsætter vores egen jagt på at give danskerne det bedste oplysningsgrundlag, så alle kan finde den internetudbydere, der opfylder deres behov bedst.

I kan læse den fulde undersøgelse på denne side.

Se Waoos internetforbindelser her >>

Seneste indlæg

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked