Internetpriser.dk fungerer som et objektiv sammenligningsværktøj, af så vidt muligt alle landsdækkende internetselskaber i Danmark der kan findes frem til.

Internetpriser.dk's formål er at samle de landsdækkende internetudbydere og deres internet produkter, og gøre det let at finde frem til netop den internetforbindelse der matcher brugernes ønsker og behov via nogle helt unikke og gennemtestede søgeværktøjer, specielt udformet til internetforbindelser.

Dermed sagt kan du frit søge i alle internetforbindelser indenfor bredbånd via telefonstik eller antennestik, samt mobilt bredbånd og alle teknologierne hertil såsom USB modem, SIM kort, løsninger til hjemmet eller til tablets, samt fibernet.

Servicen er helt gratis for brugeren, derfor vil vi sætte pris på hvis du giver din anbefaling af internetpriser.dk til alle omkring dig.

Internetpriser.dk er kommercielt drevet - det vil sige at på nogle internetudbydere, vil vi have en aftale omkring afregning for nye kunder vi henviser til selskaberne, dette har dog ikke indflydelse på hvordan udbyderne bliver rankeret i oversigter, da dette automatisk sker ud fra brugeradfærd og udbyderens egne tilbud, samt dækning i områder.

Internetpriser.dk's søgemaskine holder priserne opdateret automatisk, således priserne hentes fra internetselskabernes hjemmesider, der kan være tilfælde hvor tilbud der tilkommer kunder særskilt via andre medier (Herunder telefonisk, trykte medier eller andre) ikke vil fremgå i oversigten - disse forsøges så vidt muligt indtastet manuelt hvis de er frit tilgængelige for alle kunder. Dertil kan der forekomme fejl i priser og dækning for udbydere - det er en sjældenhed men det kan forekomme - spotter du fejl eller mangler, så kontakt os og giv denne info.

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du finde mulighederne her.

 

Med venlig hilsen 

Internetpriser.dk

Få besked når du kan spare penge

Tilmeld dig vores prisagent i dag på under 2 minutter og få automatisk besked fremover

Opret prisagent