Er internet regningen fra ferien gået amok?

Ferien er ovre for nogle, andre er afsted endnu – men desværre skal man hjem igen på et tidspunkt og her sidder man de næste mange dage og finder forsinkede banktransaktioner fra ferien på ens bankoversigt hver morgen, nuvel det er selvforskyldt og ferien var fantastisk!

Alt ser fint ud ugen efter, og nu burde der ikke være flere udgifter fra den ferie – troede man! I betalingsoversigten kommer telefonregningen for indeværende måned, den er 3 – 5 eller mere end 10 gange så høj som normalt, og selvom de fleste er opmærksomme på, at dataforbrug på ferien koster, så kommer beløbene bag på mange – for der blev jo kun lige tjekket mail, Facebook og et par nyheder i ny og næ. Men mange bække små, som man siger.

Vigtigt at lave et check på sit forbrug og ikke mindst priserne!

Her er det vigtigt, at holde øje beløbene man bliver afkrævet, det kan nemlig ske det, at den info SMS med beløbende pr. MB dataforbrug som kommer automatisk på SMS, når et nyt land er under fødderne, ikke bliver overholdt når udbyderen opkræver betalingen for ens abonnement fra ferien.

Derfor kan man med fordel logge på ens forbrugsoversigt hos udbyderens hjemmeside (de fleste tilbyder dette), og gå tidspunkterne igennem, her får man typisk indblik i fra hvilket land der er opkrævet data og hvornår, og der kan info SMS’en med priserne for dataforbruget fra landet sammenlignes, for den oplyste pris skal stemme her med det udbyderen har opkrævet.

Hvis ikke, så er det hurtigt at minde dem om det og få det rettet.

Seneste indlæg

Anbefal en ny internetudbyder

Send en besked