TrioNet

TrioNet har siden 2011 leveret bredbånd og telefoniløsninger til antenne- og boligforeninger. TrioNet tilbyder pr. 1.april 2014 også tv-indholdspakker, hvilket ses som en vigtig udvidelse af tjenesten til kunderne.

TrioNet ønsker at give antenne- og boligforeninger indflydelse og fleksible løsninger samt gøre det nemt og underholdende for medlemmerne. TrioNet understøtter selvstændigheden ved at give medindflydelse til foreningerne, så både tv, internet og telefoni bliver skræddersyet til den enkelte forenings behov og ønsker.

TrioNet råder selv over samtlige ressourcer og funktioner. Vi står for hele processen fra start til færdig installation og vi leverer kundesupport og nødvendig information til medlemmerne. Det betyder, at der kun er ét sted du og dine medlemmer skal henvende sig.

TrioNets produkter er for den prisbevidste. Sammen med foreningen sammensætter vi produktudbuddet ud fra de vejledende priser. Samtidig er der ingen skjulte omkostninger, så du ved, hvad du skal betale, når du har valgt din løsning.

Som kunde hos TrioNet kan medlemmerne kontakte vores supportteam, når de har brug for hjælp og vejledning. De kan både kontakte os på telefon, mail eller på facebook. Vi har samtidig 24 timers overvågning på driftsikkerheden, og vi rykker selv ud, hvis det er nødvendigt.

Middel 5 af 10

SE ANMELDELSER

No any review yet

Få besked når du kan spare penge

Tilmeld dig vores prisagent i dag på under 2 minutter og få automatisk besked fremover

Opret prisagent