Parknet

Parknet er non-profit forening som leverer lynhurtige internetforbindelser, knivskarpt TV samt telefoni til hele verden. Alt sammen til fornuftige priser.

IT Lauget Parknet er startet som et borgerinitiativ i København, med det formål at skaffe gode og stabile bredbåndsforbindelser til gode priser. Parknet har efterhånden udvidet sit dækningsområde og dækker potentielt hele Danmark. I dag dækker Parknet følgende bydele: Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, København Nordvest, Valby, Østerbro, Amager, Christianshavn, Vesterbro, København Sydvest. Derudover Nivå.

Parknet består i dag af ca. 250 medlemsforeninger, bestående af antenneforeninger, boligforeninger, kollegier og flere. Parknets medlemsforeninger repræsenterer over 20.000 individuelle tilslutninger.

Under middel 4.4 af 10

SE ANMELDELSER

Virker upåklageligt 99,99 % af tiden, og prisen er god!

Har sjældent oplevet problemer med Parknet i de mange år jeg har været abonnement hos dem, og de få gange der har været problemer i min ende af netværket, har deres support været engageret og meget kompetent (selv for en nørd som mig — det er dejligt at snakke med folk som ved mere end en selv). Når der er problemer i deres ende, har deres support svært ved at nå ud til alle, og det kunne være rart hvis de havde en Twitter eller Facebook-konto, hvor de kunne kommer med drifts-opdateringer, eftersom jeg har oplevet at deres egen hjemmeside også har været ramt af drifts-problemer, sammen med resten af netværket — dette er dog forekommet ydersts sjældent. Teknisk/nørdet: En sjælden gang imellem har jeg oplevet DNS-problemer, hvis man oplever at der er hjemmesider man ikke kan komme ind på, selvom services som isitdownrightnow.com siger at hjemmesiden er oppe, så overvej at 1) Slette DNS-cachen 2) Vælge en DNS-server fra en anden udbyder.

Fremragende

Helt ærligt så blev jeg nervøs, da jeg læste anmeldelserne herinde omkring mit kommende internet. Det er blevet gjort til skamme. Nu har jeg haft Parknet i 1½ måned, og det kører bare. Det er vanvittigt hurtigt og koster kun 53 kr. om måneden. Jeg er meget glad og tilfreds.

Aldrig har jeg oplevet noget så amatør…

Aldrig har jeg oplevet noget så amatør agtigt som dette. Vi får installeret internet fra dette firma, som lover os at vi er oppe og kører d. 1 April (Det var måske en aprilsnar???) - Vi for lovning på hele 3 gange, at vi er klar d. 1. Dette er vigtigt for mig da jeg driver virksomhed hjemmefra. D. 1 bliver vores internet fra YouSee opsagt, for vi bliver jo lovet at dette kører. Nu sidder vi d. 3 og der er INTET net. Ringer ind, og får at vide at det nok først kører på fredag. Er man virkelig sådan en flok latterlige amatører, at man ikke tester en ny installation INDEN den lanceres for at sikre at det virker? Det er jo komplet håbløst det der. Jeg anbefaler folk at styre LANGT udenom dette l o r t. Der er absolut en grund til de 2 stjerner de har herinde. UPDATE 06/04-2018 Ja det er fan dme flot. I lovede så at i var færdige med gravningen fredag. Hov nu bliver det først tirsdag/onsdag i næste uge. Alt imens mister jeg kunder i min forretning, fordi i er så inkompetente at i ikke kan give information i tide. Det er så uacceptabelt som noget kan være. Det er uden sammenligning det værste internet firma jeg har oplevet til dato, og jeg har ellers været hele møllen rundt. TIL GRIN!

Stabilt internet.

Jeg betaler 100 kr for en 200/200 m/bit i vores andelsboligforening, der alle har fået fiber i lejlighederne, og hastigheden er bare top dollar. :) Har kørt utallige Speedtest på forbindelse, aldrig har jeg haft så stabil internet, ping under 5 ms hver gang, og de problemer som har været, har været folks egne router, og ikke på forbindelsen. Problemet er Jo at, når man bor tæt, og alle har wifi, på 2,4 og 5 MHz båndet, kommer der knas i ny og næ. Men det plejer at hjælpe at genstarte sin router. Parknet 👍

Hurtig, venlig og kompetent telefonservice

Meget kort ventetid på telefonen og kompetent og venlig rådgivning om, hvordan jeg tjekker internetforbindelsen og eventuelt forbedrer den. Internet og wifi er komplicerede størrelser og dårlig funktion af ens internet kan skyldes mange faktorer, så derfor er dårlige anmeldelser her ikke altid retfærdige.

Det bedste og billigste internet jeg…

Det bedste og billigste internet jeg nogensinde har haft. Supporten er også perfekt. Stiller mig uforstående over for alle de dårlige anmeldelser, forestiller mig at det enten er konkurrenter der har fået disse folk til at skrive dårligt - ellers ved vi jo alle at der er visse personer som aldrig vil kunne stilles tilfredse. Nu så jeg en der nævnte Fullrate og så kom jeg til at le. Fullrate kommer aldrig nogen sinde til at kunne konkurrere med Parknets synkrone 1GB/s til under 100kr. om måneden. Mit net har ikke været nede siden vi fik Parknet. Jeg er online 24/7. Jeg gentager: Det er det bedste net jeg nogensinde har haft!

Ros fra en stamkunde

Vores andelsforeningen er meget tilfreds Parknet kunde gennem efterhånden mange år. Billige tv pakker, stabilt og lynhurtigt internet j (billig fastnettelefoni) og fin service.

Dårligste service ever !

Har d. 18/12 forsøgt at opsige mit bredbånds abonnement hos jer, efter jeg længe har døjet med al al for dårligt netværk. Jeres Bogholderi skrev en automail, om at i vil kontakte mig hurtigt som muligt, men der er endnu ikke sket noget som helst !! Virkelig dårlig kundeservice og uprofessionelt.

I skulle slet ikke have haft en …

I skulle slet ikke have haft en stjerne, men jeg var nødt til at give een for at kunne skrive dette!! Fik en regning i går på næsten 1400 kr. og jeg anede ikke engang aft firmaet eksisterede... Gad vide, hvordasn det kan lade sig gøre????

They will give you A BIG LIE of service

I am member of this small and bad company for a while. 1-2 years ago the company used ti offer quite good service, but from last year something changed. Suddenly the internet speed is very BAD so I kinda lost my pacien with them. My,advice to you is to not use this company..they will promise you the moon, but you will the A BIG LIE instead.

Internettet går ofte ned

Internettet går ofte ned, og svinger generelt meget i styrke. Jeg har tjekket vores udstyr men det fejler ingenting. Og har også spurgt naboerne og de oplever samme problem. Så dækningen på Godthåbsvej er heller ikke god.

Tyveri

Jeres internet er hele tiden nede på Lundtoftegade. Enten duer det ikke ellers er hastigheden ufattelig langsom. Jeg - og andre beboere - har været i kontakt med jer, og I elsker åbenbart at give vores modem/internetboksen skylden, selvom vi har købt den efter jeres rådgivning. Det er brud på kontrakten at ikke overholde sin aftale, som er udbud af internet - derfor håber jeg snart I finder en løsning ellers agter jeg at køre et civiltsøgsmål mhp. at få refunderet en masse penge - jeg agter i øvrigt at føre sagen på vegne af alle berørte beboere! Til jer andre, der overvejer Parknet: Hvis I ønsker langsomt og ustabilt internet, der virker ordentligt halvdelen af tiden, så skal i vælge Parknet. Ellers ved jeg, at Fullrate er glimrende (hos Lundtodtegades beboere), da jeg kender enkelte, som har smidt Parknet væk. Så kan jeres priser være ligegyldige, når man kaster penge ud af vinduet, fordi I ALTID har problemer og ikke kan lære at tage ansvar! Kaster altid skylden på brugeren, det er noget værre svineri! Denne anmeldelse er skrevet via Telias 4G net, da det går ALT for langsomt p.t. på Lundtoftegade! I er nogle tyveknægte!

Verdens Værste Kundeservice

Hej Parknet. Jeg deler dette opslag fordi jeres virksomhed er for elendig til at gøre sit arbejde og give kunderne det de betaler for. Turen starter mandag d. 30 hvor jeg bestiller internet hos jer til den nye lejlighed jeg er flyttet ind i. 3 Dage senere har jeg endnu ikke modtaget et modem jeg havde bestilt, og ved en opringning får jeg at vide, at jeg skal kigge forbi jeres forretning i Esromgade, da i ikke leverer, hvilket på ingen måde har fremgået via bestilling eller på siden. 3 dage jeg har ventet for ingenting. I forretningen får jeg så at vide at jeg ikke kan modtage internet fordi stikket har været frakoblet efter den tidligere lejer forlod lejligheden. Jeg er derfor nødt til at vente til 1/12-17. Jeg spørger om der er andre muligheder, og de fortæller om jeres ekspresslevering, hvilken jeg siger ja tak til, selvom dette heller ikke eksisterer på jeres bestilling. Jeg får at vide både på dagen, torsdag d. 2 og fredag d. 3 at jeg skal vente op mod 3-5 hverdage. Jeg venter så til torsdag d. 9/11 og har endnu ikke hørt noget, hvorefter jeg ringer, og får at vide at det er blevet tilkoblet d. 3 hvilket jeg heller ikke har fået besked på. Så jeg sætter modem og alt udstyret op, intet internet. En af jeres teknikere kommer ud og gør det samme som jeg, intet internet. Han fortæller at jeg er nødt til at vente til han har talt med sine kollegaer, der sker intet. Fredag ringer jeg kl 09, henter et nyt modem, det samme sker. Intet internet. Jeg ringer igen, de siger jeg skal vente 30min, jeg venter, ringer kl 11, de kommer kl 12. Jeg får at vide at der er en løs forbindelse og at vi skal ringe til en elektriker. Jeg kommer ud til jeres forretning idag og i fortæller mig at der er intet i kan gøre, og at jeg bare kan skifte udbyder hvis jeg ikke kan lide Parknet? I vil ikke bestille en elektriker, fordi i ikke selv gider at betale regningen. Men det er jer der har en særlig aftale med AKB til at starte med... Så nu står jeg som en kunde mellem to forretninger der ikke kan få styr på deres ting, og særligt jer der er så dårlige til at informere jeres kunder om noget, at brevduer bogstaveligt talt er bedre informanter i alle henseende. I har uden undtagelse den mest elendige kundeservice jeg i mit liv har oplevet. Til alle de kunder der overvejer at bruge Parknet, jeg tvivler på at hastigheden kan betale sig ift til dette cirkus af en forretning.

Min Datter bor på Branddamsvej i …

Min Datter bor på Branddamsvej i ungdomsbolig Hun var ikke tilmeldt og havde ikke skrevet under på noget mht Parknet Hun får en mail om at regningen er annulleret og at det ikke blir videresendt til Inkasso intrum Justitia i AUG .2016 Vi ville åbne internettet i sidste uge og får at vide hun har en inkasso sag kørende og Parknet vil have det de opkrævede tidligere,??? Vi har sort på Hvidt annuleringen ??? Det kan umuligt være lovligt???

Billigt og hurtigt internet men du skal …

Billigt og hurtigt internet men du skal helst have en backup forbindelse hvis du har brug for internet forbindelse hele tiden. Jeg arbejder hjemme det meste af tiden og forbindelsen ryger 2-3 gange om ugen. Hver gang den ryger laver jeg en traceroute for at sikre mig det ikke er mit udstyr, og som regel kan jeg se at problemet er mellem vores ejendom og Parknets core netværk. 65 kr. om måneden er billigt, men for stabilitet ville man gerne betale noget mere. Jeg betaler 60 kr. om måneden yderligere for et simkort så jeg har 4G backup når Parknet er nede (som det f.eks. er nu). Parknet tilbyder i øvrigt heller ikke IPv6 endnu så jeg vil mene de er teknologisk lidt bag ud også.

Det holder bare ikke...

Igen er nettet nede her på Vibevænget. Det nytter ikke noget det er billigt og hurtigt, når der så ofte er et eller andet galt. Sidder endnu engang og leder efter et alternativ for at kunne lave noget arbejde.

For meget nede tid

For meget nede tid - og for ofte. Parknet er rigtig godt til prisen - når det virker. Desværre oplever vi ofte udfald i den forening jeg bor i - og senest har Parknet idag valgt at skifte switches uden at varsle at der ville være udfald. Det er ikke iorden!

Skulle bruge hjælp til opsætning af nat …

Skulle bruge hjælp til opsætning af nat typer på 2 x playstation 4 maskiner. Jeg fik hjælp sådan så jeg kunne sidde og spille i weekenden med min søn. Så mange tak for denne ekstraordinære gode service.

Billigere, hurtigere og mere stabilt.

Jeg har haft Parknet i flere år nu, og jeg er meget tilfreds. Jeg tager jævnligt speedtests af min hastighed, og resultatet er altid hurtigere end de 50Mbps/50Mbps som jeg betaler for, så det er jo dejligt. De få gange om året internetforbindelsen ryger er som regel ved stormflod eller når metrobyggeriet rundt om hjørnet klipper nogle kabler, og det kan jeg ikke klandre Parknet for. Så stabiliteten er jeg også tilfreds med. Hos min forrige (og større) leverandør røg min internetforbindelse langt oftere og i længere tid. Så jeg anbefaler Parknet.

Nettet er intet mindre end fantastisk

Nettet er intet mindre end fantastisk! Vi har Parknet og få meget af tiden meget højre internet hastighed end den garanteret der har været nogle små "blackouts" men nok PGA vejarbejde - Her har parknet været hurtige til at løse problemet samt infomere både på deres hjemmeside og telefon når man ringer, vi os i min husstand er utrolige glade for parknet! tak for i er til! "en pakke Merci" jeres vej!

Få besked når du kan spare penge

Tilmeld dig vores prisagent i dag på under 2 minutter og få automatisk besked fremover

Opret prisagent