ComX

ComX er historien om en virksomhed, der har udviklet sig fra en pionérvirksomhed i 2003 til i dag at være en velorganiseret virksomhed, med mere end 35.000 kunder og 60 medarbejdere. ComX har en bred produktportefølje, som er rettet mod bolig- og antenneforeninger. Vi tilbyder vores kunder højhastighedsinternet, kabel-tv og bredbånds-tv, IP-telefoni og mobiltelefoni, dørtelefoni og adgangskontrol.

OBS: ComX's forbindelser kan ikke indekseres, idet de har forskellige prisniveauer for hver kunde/antenneforening.

God 0 af 10

SE ANMELDELSER

Elendig Net og telefoni

Dårlig og ustabil net, nu gennem 5 år. Jævnligt udfald, ligeledes med vores telefonsystem til dørklokken, som ikke virker mere end det virker. Det eneste positive er at de er gode til at informerer at nettet ikke virker på SMS. Og hvad jeg kan læse, "damagde control" på sure og utilfredse kunder.

Forfærdeligt ustabil, God kundeservice

Jeg betaler for en 80/80 forbindelse, dette er ALDRIG hvad jeg får udbudt i min lejlighed, hverken via kabel eller via router. Denne weekend, kunne jeg ikke engang se netflix og gå på facebook samtidig. min hastighed var nede på 2 m/bit via router og kun 10,2 via kabel... Det under ALT kritik. Derudover har der tidligere været utallige fejl med mine regninger , brudte løfter, og uretmæssige ekstra regninger og gebyrer. Jeg talte idag med Diana, fra jeres kundeservice, der udviste forståelse, og for første gang, ydet en ordenligt service og vejledning i fejlfindingen. STOR STOR ros til Diana! tak hende for det ikke bliver én stjerne i denne omgang.

Ustabil

Nu har jeg snart haft internet igennem comx i halv år og den har ikke så stabil forbindelse forhold til min tidligere internet udbyder som bare kørte, tit om natten virker internettet slet ikke og flere gange om måneden går den ud, jeg prøver tit genstarte modem, men det hjælper ikke. Nu har jeg skiftet til en anden udbyder. Held og lykke fremover comx

Altid sød og hjælpsom betjening

Jeg er meget glad for at have Comx. Når jeg har brug for hjælp er der altid en meget venlig betjening, har været i kontakt med dem 2 gange i dag og jeg har aldrig problemer med nettet. De få øjeblikke der måske ikke er forbindelse, bliver det rettet. Så, tak fra en tilfreds kunde

Notorisk ustabilt internet

Gang på gang på gang oplever jeg et internet der svinger alt for meget i download hastighed. Derudover er der konstante afbrydelser pga "vedligeholdelse af nettet" (flere gange om måneden). Pt. Er nettet fuldstændig nede. Det er selvfølgelig uheldigt, men sammenlagt mine gennerelle oplevelser med Comx, er det virkelig irriterende. Jeg er ved at have fået nok.

Elendig Tv og Internet.

Fjernsyn signal var der problemer med fra starten. Vi ringede og fik af vide det var vores fjernsyn som var for gammelt til at modtage det nye signal, så købte vi et nyt men havde stadig problemer med Signalet fra TV3, Ringede igen og snakkede med ComX igen som så ville sende en tekniker ud for at måle osv! Igen får vi af vide "det er vores fjernsyn..." Efter ComX nu er skiftet eller modtager signal gennem Yousee er der intet problem med signalet? Internet kan de dårlig finde ud af mere. Det kørte fint i starten men hold da op det er gået ned at bakke der fra!!! Internet hastiheden svinger på og ned har en 50/50Mbit som langt fra køre som det (nogle gange helt ned til 2Mbit) (killer network manager´s hastiheds test) Drift forstyrelser for man som regel heller ikke noget af vide om.

Aldrig problemer

Vi har aldrig haft nogle problemer nettet kører bare 😀

Uduelig og ligegyldig support

Jeg har nu været uden tv og internet i 20 dage, uden at ComX har løst problemet. Når man ringer til supporten får man blot af vide at man vil blive kontaktet i løbet af et par dage, hvilket ikke sker. På de 20 dage ind til nu, har jeg efter talrige henvendelser haft besøg af 2 teknikere som jeg måtte vente henholdsvis 10 og 2 dage på. Den første tekniker konstaterede blot at jeg sandelig havde ret - det virkede ikke. Den anden kunne efter 4 timer ikke finde en fejl, men pludselig virkede det - i 2 timer! Siden er jeg blevet ignoreret komplet. Når jeg nu ringer til supporten og beder om at tale med driftchefen bliver jeg igen holdt hen. Supporten skyder skylden på driften, som igen skyder skylden på supporten. Som kunde er jeg ikke interesseret i hvem der har skylden - jeg kan blot konstatere at jeg har med en leverandør af gøre som slet ikke lever op til den service de lover og jeg betaler for.

fin forbindelse

fin forbindelse og god kundeservice

Kompetente og søde medarbejdere

Rigtig god og hurtig service . Bestilte ny router som kom et par dage efter. Havde problemer med installation men en sød medarbejder hjalp og var meget tålmodig ;)

Fin service

De gange jeg har haft brug for at kontakte COMX, har det været en super hurtig og god service jeg har fået! :)

Mange fejl!

okay udbyder, men ofte fejl der skal rettes. det vil sige at man tit (omkring en gang om måneden) får en sms med besked om at der ikke er noget internet de næste timer pga. rettelser. Ellers tilfredsstillende.

Fungerer uden problemer

Jeg har benyttet mig af ComX siden marts 2015 og har indtil i dag (sep. 20159 ikke oplevet nogle udfald, og tingene har fungeret. Jeg har været i kontakt med comX i forbindelse med oprettelsen - og der mødte jeg god service - omend jeg havde besvær med at ramme en medarbejder via telefonen (derfor 'kun fire stjerner) Kan anbefale selskabet

Super Fast Internet

The internet speed is uninterrupted and super fast.. Can stream Live matches n Movies without buffering..

ComX

The price is very resonable, and the wifi signal is fine, although sometime IP limited problem happens, it can easily get the IP again by reconnecting the network.

stabilt og billigt

STABILT OG BILLIGT

Det virker

Jeg synes, at det virker fint i forhold til mit forbrug.

Billigt og hurtigt

Billigt abonnement via min andelsboligforening, fin forbindelse og fin telefonsupport ved opsætning.

Godt

Many times the signal fails and the connection falls apart

Dårlig kundesupport

Dårlig kundesupport

Få besked når du kan spare penge

Tilmeld dig vores prisagent i dag på under 2 minutter og få automatisk besked fremover

Opret prisagent